Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bakan Yerlikaya: 'C31K' isimli grubun yöneticilerinden 2 çocuk muhafaza altına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Telegram ve Discord platformlarında aktif olan C31K isimli grubun yöneticilerinden 'Hz. Ebu Cehil' takma isimli E.K. ile 'Arda Bateman' takma isimli A.T. isimli iki çocuğun muhafaza altına alındığını duyurdu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, Telegram ve Discord sosyal paylaşım platformlarında aktif olarak yer alan C31K isimli grup yöneticilerinden 'Hz. Ebu Cehil' olarak adı geçen şahsın E.K. adlı çocuk olduğu belirlenmiş ve Ankara Emniyet Müdürlüğümüzün koordinasyonunda Zile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce muhafaza altına alınmıştır. 'Arda Bateman' olarak adı geçen şahsın ise A.T adlı çocuk olduğu belirlenmiş İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce muhafaza altına alınmıştır. İfadeleri psikolog eşliğinde Cumhuriyet Savcısı tarafından alınacaktır" dedi.

'KADINA ŞİDDET VE CİNSEL İSTİSMAR GİBİ SUÇLARA EĞİLİMLİ ODAKLARLA MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK'

Bakan Yerlikaya, açıklamasına şöyle devam etti:

"Sosyal medyada, başta göz aydınlığımız yavrularımız ve gençlerimiz olmak üzere toplumumuzu sapkın düşünceleriyle zehirlemeye çalışanlara acımayacağız. Çocuklarımızı cinsel istismara zorlayan zorbalarla, kadına şiddet eğiliminde olup kin ve nefret yayanlarla görülecek hesabımız var. Siber dünyanın hangi deliğine saklanırsanız saklanın, siber devriyelerimiz sizi tek tek bulup adalete teslim edecektir. Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki; kadına şiddet ve cinsel istismar gibi suçlara eğilimli olan suç odaklarıyla mücadelemiz her alanda devam edecektir. Bizim zehir tacirleri ve sapkın düşünce akımları nedeniyle kaybedecek tek bir çocuğumuz, gencimiz, insanımız yoktur. İçişleri Bakanlığı olarak 600 bin personelimizle huzur ve güveni sağlamak için varız. Bundan geri adım atmayız."

Diğer Haberler

  1. Bakan Bayraktar: Şırnak petrolün en fazla üretildiği il, sırada Diyarbakır var
  2. Bakan Memişoğlu: Hekimlerimizin iyi hal belgesi alıyor olmaları, yurt dışına gittikleri anlamına gelmez
  3. Emine Erdoğan, İHÜ İPAM Darüşşifa Psikoterapi Merkezi'nin açılışına katıldı
  4. BBP, ‘Uzaktan Eğitim ve Planlama Sistemi’ toplantısı gerçekleştirdi
  5. BBP, ‘Uzaktan Eğitim ve Planlama Sistemi’ toplantısı gerçekleştirdi
  6. Bakan Uraloğlu, Van Çevre Yolu'nun 28 kilometrelik 2 etabının açılışını yaptı
  7. Bakan Ersoy: Cemevleri imar planlarında yer alacak
  8. Bakan Ersoy: 15 Aralık, Türk diline yönelik farkındalığın güçleneceği özel bir gün olacak
  9. Özgür Özel: Artık kale siyaseti bitmiştir; Kayseri, milletin kalesidir
  10. Bakan Tunç: Örgütlü şekilde işlenen yasa dışı bahis ve kumar suçlarında cezalar ağırlaştırılacak

© Copyright 2025

DHA