Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

BBP lideri Destici: Çirkin dilin sahibini kınıyorum

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP'li Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına edepsizce hakaret edilmesini, küfredilmesini, siyasi bir eleştiri olarak göremeyiz. Öncelikle ismini telaffuz dahi etmek istemediğim bu çirkin dilin sahibini kınıyor ve lanetliyorum” dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA) -

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan BBP lideri Mustafa Destici, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına edepsizce hakaret edilmesini, küfredilmesini, siyasi bir eleştiri olarak göremeyiz. Öncelikle ismini telaffuz dahi etmek istemediğim bu çirkin dilin sahibini kınıyor ve lanetliyorum. Siyasi partilerin, siyasi partilerin mensuplarının arasında, kriz dönemlerinde bile asgari düzeyde sürmesi gereken diyaloğun profesyonelce ve ahlaksızca sabote edilmesini de görmezden gelemeyiz. Türk siyasi tarihinde kriz oluşturmak için görevlendirilmiş çok sayıda profesyonel provokatör olmuştur. Bazen aynı kişilerin, farklı dönemlerde ve farklı amaçlarla ama benzer maksatlarla kullanıldığına da sahneye sürüldüğüne de şahit olduk. Yine bu tip bir durumla karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum. Umarım başta TBMM olmak üzere, devletimizin, kamu düzenini korumakla görevli kurumları, bu kez görevlerini yaparlar” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Tunç: Örgütlü şekilde işlenen yasa dışı bahis ve kumar suçlarında cezalar ağırlaştırılacak
  2. AK Parti'li Ala: Türkiye, barış için vazgeçilmez ortak ve istikrarın inşasında güvenilir bir mimar kimliğini güçlendirmektedir
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz'in bir hesaplaşma alanı olarak görülmemesi gerekir
  4. AK Parti'li Çelik'ten 'Leyla Şahin Usta' tepkisi: Tüm kadın milletvekillerine saygısızlık
  5. Bakan Kacır açıkladı: Mevcut OSB'lerin 11 katı büyüklüğündeki alanlara mega endüstriyel bölgeler inşa edilecek
  6. İstanbul ve İzmir'de 6,9 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi
  7. Bakan Bak: 1 milyon öğrencimizi yurtlarımızda ağırlıyoruz
  8. Bakan Ersoy: 2025 yıl sonu hedefimiz olan 64 milyar doları yakalayacağız
  9. Bakan Bolat, ABD Ticaret Temsilcisi Greer ile bir araya geldi
  10. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Tanıtım Günleri'ne katıldı

© Copyright 2025

DHA