Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

BBP’li Güney, Afyonkarahisar’da ziyaretler gerçekleştirdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Fehmi Güney, beraberindeki partililer ile Afyonkarahisar’da birtakım ziyaretlerde bulundu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)- 

BBP Genel Başkan Yardımcısı Fehmi Güney, ziyaretlerin ardından partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Güney, burada yaptığı açıklamada, marka şehri haline gelen Afyonkarahisar’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. BBP’li Güney, ekonomik olarak zor bir süreçten geçildiğini belirterek “Bu süreci en az hasarla atlatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Büyük Birlik Partisi olarak ekonominin düzelmesi için çözüm önerilerimizi her fırsatta kamuoyuyla paylaşmaktayız. Türkiye’nin ekonomik yapısı güçlüdür. Binlerce yıllık tarihi olan, yüzlerce yıl dünyayı yöneten bir milletin varlığını idame ettiremeyecek durumda olduğu ihtimalini bile akla getirmek, insafa da vicdana da uygun değildir. Çok kısa bir sürede düze çıkacağımıza, bugün yaşadığımız ekonomik sıkıntılardan kurtulacağımıza inanıyorum” dedi.

Güney, “Türkiye’nin Kürt meselesi adı altında bir sorunu yoktur. Böyle bir mesele var demek, bölücülüğe ve bölücülere cesaret vermekten başka bir şey değildir. Kürt kökenli vatandaşlar, terörle mücadelede en büyük zararı görenlerdir. Terörün etkilediği bölgelerde yaşanan sorunlardan en çok etkilenen kesim onlardır. Teröristleri, terörün tüm unsurlarını, katilleri, hainleri cezalandırırsınız; kökünü kazırsınız, sorun çözülür. Terörle müzakere olmaz, mücadele olur; ezer geçersiniz” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Bakan Uraloğlu: Esenboğa Havalimanı Metro Hattımızın yapımına 2026'da başlamayı hedefliyoruz
  2. Bakan Göktaş: Doğum iznini 24 haftaya yükseltmeye yönelik çalışma gündemimizde
  3. Dışişleri Bakanlığı: Suriye ve ABD birliklerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını kınıyoruz
  4. Bakan Bayraktar: Şırnak petrolün en fazla üretildiği il, sırada Diyarbakır var
  5. Bakan Memişoğlu: Hekimlerimizin iyi hal belgesi alıyor olmaları, yurt dışına gittikleri anlamına gelmez
  6. Emine Erdoğan, İHÜ İPAM Darüşşifa Psikoterapi Merkezi'nin açılışına katıldı
  7. BBP, ‘Uzaktan Eğitim ve Planlama Sistemi’ toplantısı gerçekleştirdi
  8. BBP, ‘Uzaktan Eğitim ve Planlama Sistemi’ toplantısı gerçekleştirdi
  9. Bakan Uraloğlu, Van Çevre Yolu'nun 28 kilometrelik 2 etabının açılışını yaptı
  10. Bakan Ersoy: Cemevleri imar planlarında yer alacak

© Copyright 2025

DHA