Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Bozdağ: 'Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan zihniyetle karşı karşıyayız

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Benim söylediğim bir lafta, 'şükür namazı', 'secde' geçiyor diye ‘secdeyi’, ‘şükür namazını' 'Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan ilkel bir zihniyetle karşı karşıyayız. Söylediği lafın nereye gittiğini Kılıçdaroğlu da bilmiyor, avanesi de bilmiyor” dedi.

ABONE OL
Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)-

Şanlıurfa'da seçim çalışmalarını sürdüren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, esnafla yemekte buluştu. Bakan Bozdağ, esnafa yönelik yapılan destekleri anlattı. Bozdağ, Millet İttifakı’nın 14 Mayıs gecesi rüyalarının, kabusa döneceğini söyleyerek, ''Bizim maceraya ihtiyacımız yok. Son 20 yıldır, 21 yıldır devlet yönetiminde başarmış, dünyada Türkiye'yi söz sahibi yapmış bir yönetim var, bir lider var. Nasıl olacağı belli olmayanlara değil, 7 Kocalı Hürmüz misali bir yönetim tarzı vadedenlere değil. Ben yönetemedim, genel başkanlarla, onlar yetmedi 2 tane belediye başkanı çağıralım. Belli ki tek başına akılları yetmiyor, 6'sı bir araya gelince yine yetmiyor. 2 tane de başka takviye yapıyorlar. Ne takviye yaparsanız yapın, dirayetsiz, iradesiz, bir anlayışla bu ilkenin daha ileriye gitmesi kolay gözükmüyor. Ben bu yüzden de diyorum ki; gelin Türkiye'miz için, Urfa'mız için hep beraber Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkalım. Seçim trollerin ya da sosyal medyanın yalanlarıyla değil, algılarla değil; seçim, halkın tertemiz iradesiyle ve halk tarafından belirlenir ve kazanılır. Seçimi bu halk birinci turda bitirecek. İkinci tur rüyası görenler hiç heveslenmesinler. Ayın 14'ü akşamı onların rüyaları kabusa dönecek. Onların kabusu da aziz milletimiz ve Şanlıurfalılar olacaktır” dedi.

'DÜNYA BİR ARAYA GELMİŞ SEÇİMİ TAKİP EDİYOR'

Kendisine yönelik eleştirilere de cevap veren Bakan Bozdağ, "Benim söylediğim bir lafta, 'şükür namazı', 'secde' geçiyor diye secdeyi, şükür namazını' Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan ilkel bir zihniyetle karşı karşıyayız. Söylediği lafın nereye gittiğini Kılıçdaroğlu da bilmiyor, avanesi de bilmiyor. Bugün bir dünya, bir araya gelmiş Türkiye'nin seçimlerini takip ediyorlar. 'Türkiye'de seçim ne olacak? Sonuçları ne olacak? Erdoğan gidecek mi kalacak mı?' diye merak edenler, emin olun Avrupa'da ve Amerika'da. Bunlar Türkiye'dekilerden daha fazla merak ediyorlar. Gözleri, kulakları burada. Her gün, anbean burayı takip ediyorlar. Çünkü Türkiye'nin büyük yürüyüşünden en büyük endişeyi onlar duyuyorlar. Bu yürüyüşü durdurmanın yolunun Erdoğan'ı durdurmaktan geçtiğine inandıkları için Erdoğan kaybederse Türkiye kaybedecek, Erdoğan'ın yükselişi durursa Türkiye'nin yükselişinin duracağına inanıyorlar. Türkiye'nin de Cumhurbaşkanımızın da yükselişi durmayacaktır. Türkiye'nin istikrara, güçlü iktidara, iyi yönetime ve güven ortamına ihtiyacı vardır ''diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. TBMM Genel Kurulu'nda 'Kamuda Tasarruf' tartışması
  2. AK Parti'de kamp tarihleri belli oldu
  3. Bakan Fidan, Ukrayna Parlamentosu Başkanı Stefançuk ile görüştü
  4. Erdoğan: AK Parti'ye güç ve heyecan katacak şahsiyetlere ihtiyacımız var
  5. Kamu çalışanlarının eğitim sertifikalarında 'blok zincir' dönemi
  6. Bakan Bayraktar: Bu kış Nahçıvan'ın doğal gazı Türkiye üzerinden teslim edilecek
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Dünya Çiftçiler Günü' mesajı
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin lokmasına göz dikenlerden hesabını mutlaka soracağız
  9. TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye 'Anayasa' ziyareti
  10. TBMM Başkanı Kurtulmuş: Rusya-Ukrayna savaşı dünya barışını tehdit ediyor

© Copyright 2024

DHA