Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cevdet Yılmaz: Bayrağımıza yapılan saldırıyı lanetliyorum

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Nusaybin-Kamışlı sınır hattında Suriye tarafındaki terör örgütü YPG yandaşları tarafından şanlı bayrağımıza yapılan alçak saldırıyı lanetliyorum" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sanal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Birliğimize, beraberliğimize ve milletimizin huzuruna kast eden bu menfur girişiminin; kardeşliğimize gölge düşürmesine, Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge hedefimize zarar vermesine asla izin vermeyeceğiz. Devletimiz tüm kurumlarıyla sahadadır. Aziz milletimiz; her türlü fitneye, tahrike ve nifak girişimine karşı sağduyusuyla dimdik duracak, kardeşliğimiz en güçlü bağımız olmaya devam edecektir. Olayın failleriyle ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatılmış olup, bu alçaklığı planlayan ve uygulayanlar hukuk önünde mutlaka hesap verecek, bayrağımıza karşı gerçekleştirilen saldırı hiçbir şekilde cezasız kalmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Gürlek: Ailemize 15 bin yeni çalışma arkadaşı katıyoruz
  2. Emine Erdoğan: İklim değişikliği ile mücadelenin birçok yolu olsa da sıfır atık, tüm bu yolları birleştiren bir köprüdür
  3. Bakan Ersoy: Sıfır Atık hareketi dünya için bugün bir seçenek değil bir zarurettir
  4. Bakan Uraloğlu: Demiryolu ağımızı 28 bin 500 kilometreye çıkarmayı hedefledik
  5. Güzelbahçe'de Belediye Başkan Vekili Ayşe Akın oldu
  6. CHP Sözcüsü Sarı: Kılıçdaroğlu, grup konuşmasını yapacak
  7. Uzman er ve erbaşlar ile ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi, TBMM'de
  8. Bakan Bolat: Türkiye ihracata dayalı büyüme modeline devam edecek
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katılım finans, tüm dünya için daha adil ve güvenli bir modeldir
  10. MHP'li Yalçın: Şanlıurfa il teşkilatı feshedildi

© Copyright 2026

DHA