Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cevdet Yılmaz, 'Gönüllüler Koalisyonu' toplantısına katılacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı temsilen çevrim içi düzenlenecek 'Gönüllüler Koalisyonu' toplantısına katılacak.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Alaska Zirvesi sonrasında ABD Başkanı Donald Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin görüşmeleri öncesinde bugün gerçekleştirilecek olan 'Gönüllüler Koalisyonu' çevrim içi liderler toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı temsilen katılacak.

Gönüllüler Koalisyonu; Avrupa'nın önde gelen ülkelerini, Avrupa Birliği ve NATO temsilcilerini ve Avrupa dışından Kanada gibi ülkeleri kapsıyor.

YILMAZ: TÜRKİYE, BARIŞIN TESİSİ İÇİN HER TÜRLÜ KATKIYI SAĞLAMAYA HAZIR

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yılmaz, "Alaska Zirvesi sonrası ABD Başkanı Sayın Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Sayın Zelenski’nin görüşmeleri öncesinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı temsilen 'Gönüllüler Koalisyonu' çevrim içi liderler toplantısına katıldım. Gönüllüler Koalisyonu Avrupa'nın önde gelen ülkelerini, AB ve NATO temsilcileri ile Avrupa dışından Avustralya, Japonya ve Kanada gibi ülkeleri kapsamaktadır. Çatışma yerine diplomasiyi öne çıkaran ilkesel yaklaşımıyla Türkiye, barışın tesisi için her türlü katkıyı sağlamaya hazırdır" dedi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Bayraktar, Preveze Deniz Zaferi'nin 488'inci yıl dönümünü kutladı
  2. Bakan Göktaş: 2026'da 620 bin 464 hak sahibine doğal gaz desteği sağladık
  3. Kılıçdaroğlu, Abant’ta sabah yürüyüşü yaptı
  4. Bakan Fidan: İsrail'in uluslararası yalnızlaşması giderek artıyor
  5. AK Parti'li Kaya: Tüm görevlerimden affımı Sayın Genel Başkanımızdan istedim
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: 26 Eylül Türk Dil Bayramımız kutlu olsun
  8. Bakan Göktaş: 222 bin gencimizi evlendirdik
  9. Bahçeli, Sarallar ve Şahinler aileleri ile buluştu
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası final mücadelelerini izledi

© Copyright 2026

DHA