Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cevdet Yılmaz, YASED Başkanı Demirözü'nü kabul etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Tolga Demirözü ve beraberindeki heyeti kabul etti.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, "YASED Başkanı Tolga Demirözü ve heyetiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldik. Görüşmemizde; küresel ticaret ve yatırımların mevcut görünümünü, ülkemizdeki uluslararası doğrudan yatırımların seyrini ve yatırım ortamımızı iyileştirecek, rekabetçiliğimizi güçlendirecek ve yatırımcı güvenini pekiştirecek adımları kapsamlı şekilde değerlendirdik. 2025 yılının ilk 11 ayında uluslararası doğrudan yatırımların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 28 artışla 12,4 milyar dolara ulaşması, Türkiye'ye duyulan güvenin somut göstergelerinden biridir. Hedefimiz, ülkemizin küresel yatırımlardan aldığı payı daha da artırmak ve Türkiye'yi üretim, istihdam ve yüksek katma değerli yatırımlar açısından güçlü bir merkez haline getirmektir. Nazik ziyaretleri, katkıları ve yapıcı iş birliği için YASED heyetine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Aşık Veysel' paylaşımı
  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Down Sendromu Farkındalık Günü mesajı
  3. MHP Genel Sekreteri Büyükataman: Terörsüz Türkiye gerçekleşecek, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz başarıya ulaşacaktır
  4. Özgür Özel: Amerika'nın ve İsrail'in düzeni, dünya düzeni değildir
  5. Bahçeli, bayramlaşma heyetini kabul etti
  6. Bakan Fidan: ABD ve İsrail'in başlangıç pozisyonlarının birbirinden uzaklaşması savaşı uzatabilir
  7. Dışişleri Bakanlığı: Batı Şeria'daki yerleşimci terörünü kınıyoruz
  8. Cumhur İttfakı'ndan Bakan Gürlek'e destek
  9. AK Parti’li Zorlu: Nevruz ayrışmanın değil, kucaklaşmanın bayramıdır
  10. DMM'den 'KKTC karasularındaki denizaltından füze fırlatıldı' iddialarına ilişkin açıklama

© Copyright 2026

DHA