Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CHP Muğla'da mevcut milletvekilleri liste dışı kaldı

Muğla'da, 24 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi öncesinde CHP'nin milletvekili adayları açıklandı. 7 kişilik listede mevcut vekillerden hiçbiri yer almadı.

ABONE OL
Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)

Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimi öncesinde, CHP'nin milletvekili adayları belirlendi. Muğla'daki 7 kişilik listenin ilk sırasında CHP Muğla İl eski Başkanı Mürsel Alban yer aldı. Listeki diğer adaylar ise emekli öğretmen Suat Özcan, avukat Burak Erbay, sendikacı Süleyman Girgin, doktor Kerim Cangır, avukat Emine Yenilmez Aydemir ve avukat Yamaç Kaya oldu. Mevcut vekiller Akın Üstündağ, Nurettin Demir ve Ömer Süha Aldan da 7 kişilik listenin dışında kaldı.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, "Listemizin ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçime çok az bir süre kaldı. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamızı sürdüreceğiz. Sıralamadaki arkadaşlarımızı 7'den 70'e herkes tanıyor" dedi.

Diğer Haberler

  1. İletişim Başkanı Duran: İsrail’in açıklaması uluslararası hukukun açık ihlali niteliğindedir
  2. Bakan Fidan, Mısırlı, Suudi ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla görüştü
  3. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: İsrail’in bu adımı, Somali’nin iç işlerine açık bir müdahale niteliği taşımaktadır
  4. Bakan Tunç: “Trafikte yol kesmenin ceza kanunumuzda müstakil bir suç haline getirilmesi sağlanmış oldu”
  5. AK Parti'li Acar: Teşkilat mensuplarımızın medyada daha aktif olmalarına ilişkin beklentileri karşılamak tabii olandır
  6. Emine Erdoğan 'Kalanlar' Filistin Sergisi'nin açılışında konuştu
  7. İletişim Başkanı Duran, Suriye'deki terör saldırısını kınadı
  8. AK Parti'li Çelik: Kardeş Suriye'de gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyoruz
  9. Dışişleri Bakanlığı: Suriye'deki hain terör saldırısını kınıyoruz
  10. Bakan Bayraktar: 2026 yeni bir rekor yılı olacak

© Copyright 2025

DHA