Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CHP Parti Meclisi, 'erken seçim' gündemiyle toplandı

CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında 'erken seçim' gündemiyle toplandı.

ABONE OL
Aybala MELEK/ANKARA, (DHA)-

CHP Parti Meclisi, saat 12.30'da parti genel merkezinde basına kapalı olarak toplandı. CHP Genel Başkanı Özel'in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile dün gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin bilgi verdiği öğrenildi. Toplantıda ön seçim takvimi ve uygulama yöntemi, adaylık kriterleri ile hazırlanan yönerge de ele alındı.

Öte yandan dün akşam yapılan toplantıda İmamoğlu'nun, ön seçim çağrısına olumlu yanıt verdiği, Mansur Yavaş'ın ise aday belirleme süreci için erken olduğunu, her iki adayın ön seçime girerek birbirini yıpratmasının doğru olmadığını söylediği öğrenildi. 2,5 saat süren toplantıda partinin alacağı her karara saygı duyulması konusunda uzlaşmaya varıldığı da belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kaynakları ise Mansur Yavaş'ın toplantıda CHP'de yapılacak ön seçime katılmayacağını bildirdiğini belirtti.

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizin, milletimizin ve Katar halkının başı sağ olsun
  2. Bakan Gürlek: Bilirkişi sisteminde önemli iyileştirmeleri hayata geçirdik
  3. Bakan Kacır: Yerli patent başvurularımız 11 bin 394'e ulaştı
  4. AK Parti'li Tuncer: Su tasarrufu, toplumun tamamının ortak sorumluluğudur
  5. Bakan Yumaklı: Su Verimliliği Seferberliği'ni yaygınlaştırıyoruz
  6. Emine Erdoğan'dan 'Dünya Su Günü' mesajı
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Aşık Veysel' paylaşımı
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Down Sendromu Farkındalık Günü mesajı
  9. MHP Genel Sekreteri Büyükataman: Terörsüz Türkiye gerçekleşecek, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz başarıya ulaşacaktır
  10. Özgür Özel: Amerika'nın ve İsrail'in düzeni, dünya düzeni değildir

© Copyright 2026

DHA