Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CHP'li Engin: İstanbullular Mevlüt Uysal'a sandıkta cevabı verecek

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın metroda birinci önceliğin Ak Parti’nin en fazla oy aldığı yerlere verileceği sözlerine tepki gösterdi. Engin, "İstanbullular bu şantaja asla boyun eğmeyecek, seçimlerde bu ayrımcı ve partizan zihniyete yedi düvelden duyulacak Osmanlı tokadıyla sandıkta gereken yanıtı vereceklerdir” dedi.

ABONE OL
DHA

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın sözlerine tepki gösterdi. Konuşmasında Ak Parti’nin partizan, ayrımcı ve ötekileştirici yönetim felsefesi ve hizmet anlayışını sürdürdüğünü ifade eden Engin, “Ülkemiz yaşamın her alanında AKP kadar partizan bir iktidarı bugüne kadar yaşamadı. İşte son örneği. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin atanmış belediye başkanı 'Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallah” diye buyurmuş' dedi.

'HER GÜN ANKET YAPTIRAN AKP’NİN BELLİ Kİ ETEKLERİ TUTUŞMUŞ'

Ak Partililerin yaptırdıkları anket sonuçları nedeniyle eteklerinin tutuştuğunu söyleyen Ergül, "Tüm sandık başı oyunlarına rağmen AKP yöneticileri seçimleri kaybedeceklerini anladıkları için, şimdi de İstanbullulara aba altından sopa göstererek, 'oy yoksa hizmet de yok' anlayışındalar" diye konuştu.

'İSTANBULLULAR OSMANLI TOKADIYLA CEVAP VERECEKTİR'

İstanbulluların bu şantaja asla boyun eğmeyeceklerini dile getiren Didem Engin, “İstanbullular seçimlerde bu ayrımcı ve partizan zihniyete yedi düvelden duyulacak Osmanlı tokadıyla sandıkta gereken yanıtı vereceklerdir” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

  1. Ticaret Bakanlığı; Yarışma ödülünün gümrükte imha edildiği iddiaları gerçek dışı
  2. Dışişleri Bakanlığı: Başbakan Zeydi’ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz
  3. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Yaşlı Bakım Modelleri Çalıştayı'na katıldı
  4. Bakan Göktaş, Darülaceze’ye kurban bağışı yaptı
  5. Bakan Fidan, Kazakistan'da TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
  6. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Vatandaşlarımızdaki denetim algısını iyileştirmeyi hedefliyoruz
  7. Özgür Özel, Rahmi Koç ve Ali Koç'u kabul etti
  8. Bahçeli, Rahmi Koç ile Ali Koç'u kabul etti
  9. Bakan Göktaş: Kamuda görev yapan engelli memur sayısı 82 bin 880'e ulaştı
  10. AK Partili Yalçın: CHP Türkiye’ye zarar vermekten başka bir şey yapmıyor

© Copyright 2026

DHA