Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıl önce şehit olan Piyade Er Yılmaz'ın ailesiyle telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2007 yılında Şırnak'ta görev yerine intikali sırasında tuzaklı mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Er Süleyman Yılmaz'ın eşiyle telefon görüşmesi yaptı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehidin emaneti olan, Hatay'da ikamet eden eşi Ayşegül Yılmaz'la görüşmesinde ailenin ve çocuklarının durumunu sordu. Şehide bir kez daha Allah'tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşegül Yılmaz'a, "Sevgili Habib'in özellikle komşusu olacağı için sizler de bir şehit eşi olarak inşallah ebedi alemde sevgili Peygamberimize komşu olacaksınız." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sohbet sırasında şehidin eşine çocuklarının sayısını ve yaşlarını da sordu. Ayşegül Yılmaz, çocukları Mehmet'in 22, eşinin vefat ettiği yıl dünyaya gelen Ecenur'un ise 18 yaşında olduğunu aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2007 yılında Başbakan olarak Hatay'a geldiğinde kendilerini evde ziyaret ettiğini belirten Yılmaz, "Aradığınız için çok memnun olduk. Sizin yanınızdayız, dualarımızdasınız Sayın Cumhurbaşkanım. Allah sizi başımızdan eksik etmesin." diye konuştu. Şehidin adını taşıyan lisenin 2010 yılında açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm aileye selamlarını, sevgilerini ve saygılarını iletti.

 

Diğer Haberler

  1. Bakan Göktaş: Yaşlı ve engelli aylıklarını yatırmaya başladık
  2. Bakan Yerlikaya: Ataşehir'de trafikte tartıştığı kadın sürücünün aracına saldıran şüpheli yakalandı
  3. Bakan Ersoy: İstanbul dünyanın bir numaralı gastronomi şehri
  4. Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu toplandı
  5. Vergi düzenlemelerini içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi
  6. Dışişleri Komisyonu Başkanı Oktay: SDG'nin Suriye'yle bütünleşmesi kritik önem taşımaya devam etmektedir
  7. Bakan Uraloğlu: Tayland ile denizcilik anlaşmasını en kısa sürede imzalamak istiyoruz
  8. Bakan Bolat, KKTC Maliye Bakanı Berova ile bir araya geldi
  9. Bakan Bolat, Libyalı mevkidaşı Şahubi ile telefonda görüştü
  10. Bakan Tunç’un talimatıyla adli emanetlerde sıkı denetim başladı

© Copyright 2025

DHA