Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2025 FIVB Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan A Millî Kadın Voleybol Takımı'nı kabul etti.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile AK Parti İzmir Milletvekili ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da yer aldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.

‘ALTIN MADALYA KAZANACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabule ilişkin Nsosyal hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “A Milli Kadın Voleybol Takımımızın kıymetli oyuncularını Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde misafir etmekten büyük memnuniyet duydum. 2025 Dünya Şampiyonası’nda ortaya koydukları güçlü mücadele için her bir millî sporcumuzu tebrik ediyorum. Dünya Şampiyonası’na ilk kez 2006 yılında katılmıştık. Turnuvadaki en iyi derecemiz ise altıncılık olmuştu. Şimdi artık gümüş madalyanın sahibiyiz.

İkincilik derecesini dünya şampiyonluğuna giden yolda bir başlangıç olarak kabul ediyoruz. Avrupa Şampiyonu olmuş, Milletler Ligi’nde zirveye çıkmış ve Olimpiyat Oyunları’nda 4’üncü olarak madalyayı kıl payı kaçırmış bu takımın Los Angeles 2028 Olimpiyat Oyunları’nda altın madalyayı kazanacağına yürekten inanıyorum” ifadelerine yer verdi.





Diğer Haberler

  1. Bakan Göktaş, kadınlarla Anıtkabir'i ziyaret etti
  2. Emine Erdoğan, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin 91'inci yıl dönümünü kutladı
  3. Bakan Göktaş: Yaşlı ve engelli aylıklarını yatırmaya başladık
  4. Bakan Yerlikaya: Ataşehir'de trafikte tartıştığı kadın sürücünün aracına saldıran şüpheli yakalandı
  5. Bakan Ersoy: İstanbul dünyanın bir numaralı gastronomi şehri
  6. Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu toplandı
  7. Vergi düzenlemelerini içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi
  8. Dışişleri Komisyonu Başkanı Oktay: SDG'nin Suriye'yle bütünleşmesi kritik önem taşımaya devam etmektedir
  9. Bakan Uraloğlu: Tayland ile denizcilik anlaşmasını en kısa sürede imzalamak istiyoruz
  10. Bakan Bolat, KKTC Maliye Bakanı Berova ile bir araya geldi

© Copyright 2025

DHA