Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, 'Terörsüz Türkiye' süreciyle terörün hem Türkiye'nin hem de bölgenin gündeminden tamamen çıkartılması için önemli bir adım attıklarını ve bunun kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. BAE Devlet Başkanı Al Nahyan da Türkiye’nin 'Terörsüz Türkiye' hedefinin bölgenin güvenliğine önemli katkı sağlayacağını belirtirken, Türkiye'nin bu süreci başarıyla tamamlaması temennilerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Türkiye ile BAE'nin stratejik ortaklığının her alanda olumlu etkilerinin görüldüğünü, iki ülkenin savunma sanayi ve yeni teknolojiler başta olmak üzere birçok konuda büyük potansiyeli bulunduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Abu Dabi'de başlatılan Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış görüşmelerini yakından takip ettiğini, Kafkaslarda sükunetin sağlanmasına yönelik çabaları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Diğer Haberler

  1. Bakan Göktaş: Ailenize, milli kimliğinize, inanç köklerinize sıkı sıkı sarılın
  2. Bakan Yerlikaya: Türkiye, Filistin halkının yanında olacaktır
  3. Bakan Yardımcısı Karaloğlu: En büyük eksiğimiz afet bilincini tabana yaymak
  4. Özel, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin yıl dönümünü kutladı
  5. Özel, KKTC Halkın Partisi Genel Başkanı Özersay ile görüştü
  6. Özgür Özel, AP Raportörü Amor ile bir araya geldi
  7. AP Raportörü Amor: Türkiye ile tekrar çalışmak için iyi bir zaman
  8. Emine Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Şara'nın eşi ile görüştü
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadın elinin değdiği yerde huzur ve düzen olur
  10. Emine Erdoğan: Gelecek nesillere adil bir dünya bırakmak boynumuzun borcu

© Copyright 2025

DHA