Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. 1 saat 35 dakika süren görüşmede yeni anayasa, ekonomi, emekli maaşları, belediyelere ait borçlar, atanamayan öğretmenler, milletvekilliği düşürülen Can Atalay’ın durumu, Gezi Parkı davası gibi konularının ele alındığı öğrenildi. Görüşmeye ilişkin açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımız, diyaloğun devam etmesi gerektiğini belirtmişlerdir. Kendi takvimlerine uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleştireceklerdir" dedi.

ABONE OL
Kaan ULU-Canberk ÖZTÜRK/ANKARA, (DHA)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi önünde AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş tarafından karşılandı. Özel, ardından genel merkeze geçti. Erdoğan ve Özel'in görüşmesi saat 16.07’de başladı. Görüşmede Erdoğan’a AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Özel’e ise CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan eşlik etti.



Görüşme 1 saat 35 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı. Özgür Özel, çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarına açıklama yapmadı. AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Özgür Özel'e aracına kadar eşlik etti. Özgür Özel, görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi'ne geçti. Özel'in, burada kurmaylarıyla görüşmeyi değerlendireceği belirtildi.

NELER KONUŞULDU?

Erdoğan ve Özel görüşmesinde; yeni anayasa, ekonomi, emekli maaşları, belediyelere ait borçlar, atanamayan öğretmenler, milletvekilliği düşürülen Can Atalay’ın durumu, Gezi Parkı davası gibi konularının ele alındığı öğrenildi. 







Diğer Haberler

  1. Bakan Tekin, Gürcistan Eğitim Bakanı Amilakhvari ile görüştü
  2. Bakan Bolat, Gürcistan Ekonomi Bakanı Davitashvili ile görüştü
  3. İçişleri Bakanı Yerlikaya, Filistin Büyükelçisi Mustafa ile görüştü
  4. Kamuoyunda 'kripto yasası' olarak bilinen 'Sermaye Piyasası Kanunda Değişiklik Teklifi', TBMM'de
  5. TBMM Genel Kurulu'nda 'Kobani davası' protestosu
  6. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Kosova Kalkınma Bakanı Damka'yı kabul etti
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Kobakhidze'yi resmi törenle karşıladı
  8. Özgür Özel: Normalleşme sürecinin ilk adımını engellilerin sorunlarını çözerek atalım
  9. Özgür Özel: Yaptığı atama normalleşme anlayışına uygun değildir
  10. TBMM'de 'tasarruf' çalışması

© Copyright 2024

DHA