Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etnospor Kültür Festivali’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte bu yıl 7’ncisi düzenlenen Etnospor Kültür Festivali’ni ziyaret etti. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde başlayan festivalde bugün Azerbaycan’dan gelen atlı okçuların gösterisini izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından festival alanında gezdi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından bu yıl 7’ncısı düzenlenen Etnospor Kültür Festivali, 22 Mayıs’ta başladı. ‘Geleneğe gelecekte yer aç’ temasıyla gerçekleştirilen festival, dört gün boyunca çeşitli geleneksel spor ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak. 35 farklı ülkeden binin üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşen festival kapsamında okçuluk, güreş, atlı sporlar gibi birçok geleneksel spor dalında gösteriler sunulurken, ziyaretçiler ayrıca geleneksel el sanatları, halk oyunları, yöresel tatlar ve çocuklara yönelik atölye çalışmalarıyla da buluşma imkanı buluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etnospor Kültür Festivali’nin 3’üncü gününde eşi Emine Erdoğan ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirdi. Gösteri alanında Azerbaycanlı atlı okçuları izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan gösterinin ardından festival alanındaki çadırları ziyaret etti.






Diğer Haberler

  1. Bakan Memişoğlu, Japonya Temsilciler Meclisi Üyesi Masaki Ogushi ile bir araya geldi
  2. Ekrem İmamoğlu CHP’den istifa etti
  3. Bakan Kacır: Daha büyük, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için çalışıyoruz
  4. AK Parti'li Kaya: Şehit yakınlarımızın, gazilerimizin hakları hiçbir siyasi sürecin pazarlık konusu olmayacak
  5. Bahçeli: Tarihi fırsatın istismar alanına dönüşmesine müsaade edilmemeli
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile ortak basın toplantısı düzenledi
  7. CHP'de 5 il başkanlığına atama yapıldı
  8. Bakan Bolat, Hizmet İhracatçıları Birliği yönetimini kabul etti
  9. Bakan Yumaklı: Silvan Projesi, ekonomiye yıllık 43 milyar lira katkı sağlayacak
  10. Özel, Ağbaba ve Kadıgil'e ait dokunulmazlık dosyaları TBMM'de

© Copyright 2026

DHA