Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Letonya Cumhurbaşkanı Rinkevics ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Letonya Cumhurbaşkanı Edgars Rinkevics ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye-Letonya ikili ilişkilerinin yanı sıra bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA)-

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Letonya Cumhurbaşkanı Rinkevics’i NATO Ankara Zirvesi vesilesiyle Türkiye’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müttefiklerin dayanışma ruhunun açık biçimde tezahür ettiği bu tarihi NATO Zirvesi’nde alınan kararların hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye’nin NATO bünyesinde Baltık bölgesinin güvenliğine de büyük önem verdiğini ve bu kapsamda katkılarını yoğunlaştırdığını belirterek, başta savunma sanayii olmak üzere birçok alanda Türkiye ile Letonya arasındaki iş birliğinin daha da geliştirilmesini arzu ettiğini vurguladı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Kurum: İBB projeye doğrudan ortaktır
  2. AK Parti'de yerel yönetimler reformu için son aşamaya gelindi
  3. AK Parti'li Çelik: Deniz Yetki Alanları Anlaşması'nın onaylanması, tarihi ve hukuki haklılığımızın tescilidir
  4. Bakan Fidan, Libya Milli Birlik Hükümeti Başbakanı Dibeybe ile telefonda görüştü
  5. AK Parti'li Gül: Bu süreçte hiçbir ayrımcılık ya da kayırmacılığa asla izin verilmeyecektir
  6. Bakan Güler, resmi ziyaret kapsamında Katar'a gitti
  7. Dışişleri Bakanlığı'ndan Libya'nın deniz yetki alanları kararına ilişkin açıklama
  8. Bakan Çiftçi: Türkiye ve Belçika polis teşkilatları arasında Ortak Eylem Planı imzalandı
  9. Bakan Kurum, Yeni Parti Genel Başkanı Özel’in iddialarını yalanladı
  10. İletişim Başkanı Duran: Türkiye-Libya ilişkileri açısından önemli bir adım

© Copyright 2026

DHA