Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye-Bosna Hersek maçını izledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Basketbol Takımı’nın 2027 FIBA Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Bosna Hersek ile oynadığı karşılaşmayı salonda takip etti.

ABONE OL
Tuğçe SEZER ODABAŞI/İSTANBUL, (DHA)-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Basketbol Takımı’nı Dünya Kupası yolundaki ilk sınavında yalnız bırakmayarak, 2027 FIBA Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Bosna Hersek ile oynadığı karşılaşmayı salonda takip etti.

Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanan mücadeleyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti milletvekilleri Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mevlüt Çavuşoğlu ve Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Davut Gül ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.


Diğer Haberler

  1. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Bakımevinde engelli bireye şiddet uygulayan personelin iş akdi feshedildi
  2. Bakan Bak’tan Marmaris Belediyesi'ndeki havuz sorununa tepki
  3. TBMM Genel Kurulu'nda, fahiş site aidatlarına yönelik düzenlemeleri de içeren teklif kabul edildi
  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kazan-kazan anlayışı içinde iş birliğimizi ilerletmeye devam edeceğiz
  5. CHP'li Emir: Başkanlarımızı kendi partilerine geçirme çabasında olduklarını biliyoruz
  6. Bakan Gürlek'ten konkordato açıklaması
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Tebbun'u resmi törenle karşıladı
  8. Özgür Özel, SAHA EXPO 2026'yı ziyaret etti
  9. Bakan Bayraktar: Sivas ve Karaman'da biner megavatlık GES kurulacak
  10. Bakan Işıkhan: SGK’ya borçlarda kolaylaştırma sağlıyoruz

© Copyright 2026

DHA