Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Özbekistan ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Özbekistan ziyaretimizin son programında, Cumhurbaşkanı Sayın Şevket Mirziyoyev ile bir araya geldik. Sayın Mirziyoyev ile görüşmemizde, bölgesel ve küresel meselelerin yanı sıra; ticaret, yatırımlar, ulaştırma, enerji ve müteahhitlik gibi pek çok alanda derinleşen iş birliğimizi, KEK 8. Dönem Toplantısı’nda kaydettiğimiz somut ilerlemeleri ve Türk Devletleri Teşkilatı bünyesindeki dayanışmamızı ele aldık. Özbekistan’ın reform sürecine desteğimizi ve Türk Dünyası’nın geleceğine dair ortak vizyonumuzu bu vesileyle bir kez daha teyit ediyoruz. Nazik kabulleri için Sayın Mirziyoyev’e gönülden teşekkür ediyor, bu vesileyle kardeş Özbek halkına muhabbetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Mustafa Varank: 2,3 trilyon lira sosyal yardımlar için kullanılacak
  2. Bakan Kacır'dan İstanbul'da buldukları altını sahibine teslim eden çocuklara ziyaret
  3. 2026 yılı bütçesi TBMM'de kabul edildi
  4. TBMM'de bu hafta, '11'nci Yargı Paketi' görüşülecek
  5. Gabar'da fidan dikim seferberliği
  6. Türkiye-Azerbaycan KEK 12'nci Dönem Toplantısı Bakü'de yapılacak
  7. Bakan Yumaklı: 156 Yerel Eylem Grubu'nun tamamı desteklenmeye hak kazandı
  8. Bakan Fidan: Gazze, Gazze’liler tarafından yönetilmeli
  9. Bakan Kacır: “80 iş yerlik sanayi sitesini islahiye’de tamamladık, depremden etkilenen illerimiz ve vatandaşlarımız her daim önceliğimiz oldu”
  10. MİT Başkanı Kalın, Hamas heyeti ile görüştü

© Copyright 2025

DHA