Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına Burhanettin Duran atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararlarına göre, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Başkanlığı’na atandı. Altun’dan boşalan İletişim Başkanlığı’na ise Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran getirildi.

ABONE OL
Kadircan GÜLER/ ANKARA, (DHA)-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu’na atandı. İletişim Başkanlığına ise Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Burhanettin Duran getirildi. Karar ile birlikte ayrıca Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu’na İkinci Başkan olarak Muhammet Ecevit Carti atandı. Kurul üyeliklerine ise Dilek Ertürk, Fatma Çınar, Erol Gökdöl, Melahat Demir Aydın, Selma Öztürk Pınar, Tayyip Uçar, Evren Başar, Ömer Çelen ve Selami Açan atandı.

BURHANETTİN DURAN’DAN PAYLAŞIM

İletişim Başkanı Burhanettin Duran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunarım. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin” dedi.

FAHRETTİN ALTUN’DAN PAYLAŞIM

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “25 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle başladığım ve yaklaşık 7 yıldır sürdürdüğüm Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla ayrılmış bulunuyorum. Bu görevi bana tevdi eden, güvenen ve desteğini bir gün dahi esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyor, görevim süresince hep yanımda hissettiğim aileme, Türkiye İletişim Modeli’nin inşası sürecinde hep birlikte emek verdiğimiz çalışma arkadaşlarıma ve hakikat mücadelesinin yılmaz neferleri olan tüm medya mensuplarına canıgönülden teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevini devralan Dışişleri Bakan Yardımcımız, kıymetli kardeşim Prof. Dr. Burhanettin Duran’a çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Kendisiyle uzun yıllar omuz omuza çalıştık, Cumhurbaşkanımızın liderlik ettiği büyük ve güçlü Türkiye mücadelesinde birlikte varlık gösterdik. Görevi kendisine devretmiş olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Son olarak, şahsımı Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanlığı görevine layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyor, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu’muzun tüm üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. DEM Parti heyetinden, EMEP Partisi'ne ziyaret
  2. Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarından zalimler korksun
  3. Bakan Bak: Bu ülkenin geleceği sizler olacaksınız
  4. TBMM'de 'rapor' toplantısı
  5. Ömer Çelik: Odağımız, PKK terör örgütünün feshi ve silahların yakılmasıdır
  6. Anahtar Parti Sözcüsü Geçen: İHA konusu hassas ve kritik
  7. AK Parti'de MKYK toplandı
  8. DEM Parti heyetinden CHP'ye ziyaret
  9. CHP'li Bağcıoğlu: Savunma sanayisinde liyakatsizliğe yer yok
  10. Bakan Yumaklı: Burdur Gölü'ne 5 yılda 5,8 milyar liralık yatırım yapacağız

© Copyright 2025

DHA