Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Destici: En büyük mutluluğumuz Sivas'ı yeniden kazanmak

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, en büyük mutluluklarının, partilerinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Sivas'ı bir kez daha kazanmak olduğunu söyledi.

ABONE OL
Kadircan GÜLER/ANKARA, (DHA)-

BBP Genel Başkanı Destici, seçim sonuçlarına ilişkin parti genel merkezinde açıklama yaptı. Destici, "İlk yapacağım değerlendirme ülkemizde yaşanan hayat pahalılığının ve özellikle emeklilerimizin durumlarının seçim sonuçlarına büyük oranda yansıdığıdır. İnşallah seçim sonuçları kesinleştikten sonra seçim sonuçlarına daha detaylı açıklama yapacağım" ifadelerini kullandı.

Destici, 14 ilçede ve Sivas'ta seçimleri kazandıklarını belirterek, "Şu anda sandıkların takriben yüzde 80'i açılmış ve Büyük Birlik Partimizin oyu yüzde 43, yakın rakibimizin oyu ise yüzde 29'dur. 14 puan farkla Sivas il belediyesini Büyük Birlik Partimiz ve Sayın Adayımız Dr. Adem Uzun kazanmıştır. Hayırlı ve mübarek olsun inşallah. Bunun dışındaki bazı televizyonlardaki bazı sonuçlar, tamamen gerçek dışıdır. Başta camiamız, Sivas'taki dava arkadaşlarımız, Türkiye'deki dava arkadaşlarımız bilsinler ki sonuç Allah'ın izni ile kesindir ve bu saatten sonra değişmesi mümkün değildir" diye konuştu.

Partililerle beraber Sivas'a geçeceğini bildiren Destici, en büyük mutluluklarının da partilerinin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Sivas'ı bir kez daha kazanmak olduğunu söyledi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Uraloğlu: Aranmayı kabul etmeyen yolcu, uçağa kabul edilmeyecek
  2. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Fidan, İran'a gidiyor
  3. Bakan Göktaş: Engelli memur sayısı 68 bin 396'ya ulaştı
  4. Bakan Özhaseki: Sahil şeritlerindeki bütün kaçak yapıları yıkacağız
  5. Bakan Göktaş: Eylem Planı'nda kadın haklarına gölge düşüren bir şey yok
  6. Bahçeli: HDP ve devamı sözde parti kapatılmalıdır
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mevcut anayasanın yeni Türkiye'yi taşıması mümkün değildir
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler
  9. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
  10. Bakan Tunç: Netanyahu için yakalama kararı başvurusu olumlu bir karardır

© Copyright 2024

DHA