Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erbakan: Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığı görülmektedir

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Şu ana kadar ulaşan seçim sonuçlarına göre cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığı görülmektedir. Cumhur İttifakımızın avantajlı durumda olduğunu ifade etmek isterim" dedi.

ABONE OL
Şaduman TÜRKAY- Alper ŞAŞMAZ/ ANKARA, (DHA)-

Fatih Erbakan, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Erbakan, bugün yüzde 90'ın üzerinde bir katılımla seçimlerin gerçekleştirildiğini belirterek, "21 sene aradan sonra Yeniden Refah Partimizi yeniden Meclis'e kazandıran milletimize teşekkür ediyorum. Tarihi adımın atılmasına katkı sağladılar. Milli Görüşün 21 yıl aradan sonra yeniden TBMM'de temsil edilmesine vesile oldular, bu nedenle kendilerine teşekkürlerimi arz ediyorum. Hazine yardımı almayan, medya gücü olmayan, rakiplerinin sahip olduğu çoğu imkanlardan yoksun olan partimiz, teşkilat mensuplarının gayretleri ile Allah’ın yardımları ile bu önemli adımı atmaya muvaffak oldu. Herkesten önce emek veren, fedakarlık gösteren, canla başla gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

'VEKİL SAYIMIZIN ARTMA İHTİMALI VAR'

Erbakan, "Partimizi anketlerde hiç göstermeyen, anket şirketlerinin aslında manipülasyon yaptıkları, bilimsel çalışma yapmadıkları, seçim sonuçları ile bir kez daha açık şekilde ortaya çıktı. Gelen sonuçlara göre partimiz TBMM'de 5 milletvekili ile temsil edilme hakkını bulunduruyor. 3 milletvekili İstanbul, 1 Kocaeli, 1 milletvekilimiz de Konya'dan seçilmiş bulunuyor. Bu milletvekillerimizin sayısının artma ihtimali de bulunuyor. Partimizin aldığı oylar sandıklar açıldıkça artmaya devam ediyor" diye konuştu.

'CUMHUR İTTİFAKI AVANTAJLI DURUMDA'

Erbakan ayrıca, seçimlerin ikinci tura kaldığını söyleyerek, "Şu ana kadar ulaşan seçim sonuçlarına göre cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığı görülmektedir. Cumhur İttifakımızın avantajlı durumda olduğunu ifade etmek isterim. Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferi ile sonuçlanacağına inancımız tamdır. İnşallah 2 hafta sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferini hep beraber kutlayacağız" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Bakan Kacır, Slovakya Yatırımlar, Bölgesel Kalkınma ve Bilişim Bakanı Migal ile görüştü
  2. TBMM'de, '6 Şubat' özel oturumu
  3. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Alt Komisyonu toplandı
  4. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum: Umut hakkı, Öcalan’a yönelik bir tahliye imkanı değildir
  5. AK Partili Güler: Diyarbakır’da 17 bin 544 konut hak sahiplerine teslim edildi
  6. Türkiye'den Nijerya'ya taziye mesajı
  7. Sağlık Bakanı Memişoğlu: Hatay Şehir Hastanesi inşaatına 2026 sonu itibarıyla başlamış olacağız
  8. Yerlikaya: Tarihte benzeri görülmemiş başarıya imza attık
  9. Bakan Kurum: 11 ilimizin tek bir binasına tek bir tuğla koymadınız, bari gölge etmeyin
  10. Bakan Yardımcısı Sağlam: Yaka kameralarının yaygınlaştırılmasına yönelik tavsiye kararı aldık

© Copyright 2026

DHA