Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erdoğan İstanbul, Kılıçdaroğlu Ankara'da oyunu kullanacak

Cumhurbaşkanı seçiminin 2'nci turunda yarışacak olan adaylardan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan İstanbul, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara'da oyunu kullanacak.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Yarın gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullanacak. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara'da Arjantin İlkokulu'nda oy kullanacak. İlk tur öncesi adaylıktan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve ilk turda ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan da Ankara Çankaya'da oy verecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da Anıttepe Ortaokulu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Üsküdar Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'nde, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Eyüpsultan Nejat Sabuncu İlkokulu'nda, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara Bilkent'te T Emlak Bankası Ortaokulu'nda oyunu kullanacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İstanbul'da Sultanbeyli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan Ankara Çankaya'da Rıdvan Ege Anadolu Lisesi'nde, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar da Ankara Çankaya'da Ayten-Şaban Diri İlkokulu oyunu kullanacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Ankara'daki Çankaya İlkokulu'nda oy kullanacak.

Diğer Haberler

  1. Bakan Bolat, Yunanistan Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Dimas ile görüştü
  2. Bakan Memişoğlu, Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz ile bir araya geldi
  3. Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Thani ile görüştü
  4. Özgür Özel Adalar'da konuştu
  5. Komisyon Başkanı Alkayış: Komisyonumuza 13 bin 323 başvuru yapıldı
  6. Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Bakanımızın ifadelerinin Irak’ın iç işlerine karışıldığı iddiasıyla çarpıtılmasını reddediyoruz
  7. İletişim Başkanı Duran: CHP grubunun sorumluluktan uzak yaklaşımını kınıyorum
  8. Bakan Bayraktar: TPAO, Libya petrol ve doğal gaz ihalesine verdiği teklifle hidrokarbon arama faaliyetleri yürütmeye hak kazandı
  9. Dilekçe Komisyonu toplanamadı
  10. Emine Erdoğan: Batılı bir imaj taşımayan her kadının çağdışı sayıldığına üzülerek şahit oluyoruz

© Copyright 2026

DHA