Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Fahrettin Altun: Milletimizle el ele 'Türkiye Yüzyılı' yolunda yürümeye devam edeceğiz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyor. Siz istediğiniz kadar laf cambazlığıyla üstünlük oyununuza devam edebilirsiniz. Biz de milletimizle el ele 'Türkiye Yüzyılı' yolunda yürümeye devam edeceğiz" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirilerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Altun, "Sayın Özel; tarihi boyunca milletle çatışma halinde olan bir partinin genel başkanı olarak, 23 yıldır girdiği her seçimde ezici çoğunlukla milletimizin desteğini alan Cumhurbaşkanımız için 'millete savaş açtın' demeseydiniz keşke, gülünç olmuş. Yolsuzluk soruşturmalarında tutuklu bulunanlar dahi bir bir suçlarını itiraf ederken sizin hala bu soruşturmalar üzerinden ahlaki üstünlük sahibi olduğunuzu iddia etmeniz de bir o kadar acınası. Partinizin kurultayında gündeme gelen şaibeleri yine partinizin kendi içinden isimler şikayet ederken içinde bulunduğunuz psikolojik harbi ve kaotik durumu da 'psikolojik üstünlük' söylemleriyle örtme çabanız, ne yazık ki beyhude" ifadelerini kullandı.

Milletin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güvendiğini vurgulayan Altun, "Milletimiz sizin ne vaziyette olduğunuzu, neleri savunup nelere savaş açtığınızı gayet iyi görüyor ve biliyor. Milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyor. Siz istediğiniz kadar laf cambazlığıyla üstünlük oyununuza devam edebilirsiniz. Biz de milletimizle el ele 'Türkiye Yüzyılı' yolunda yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Gürlek: Kırmızı bültenle aranan suçlu İstanbul'da yakalandı
  2. Bakan Göktaş: Kayıpları bulma noktasında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor
  3. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aras, CHP’den istifa etti
  4. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Bayraktaroğlu, Irak'lı mevkidaşı Yarallah ile telefonda görüştü
  5. Dışişleri Bakanlığı: Irak'taki yeni bakan atamalarını memnuniyetle karşıladık
  6. DMM: Bireysel Emeklilik Sistemi'nden kitlesel çıkışlar yaşandığı iddiaları asılsızdır
  7. 11’inci Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı açıldı
  8. Bakan Çiftçi: Teyakkuz halinde olmamız gerekiyor
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamboçya ile iş birliğimizi geliştireceğiz
  10. Bakan Göktaş: 1 milyon kadına ulaşmayı hedefliyoruz

© Copyright 2026

DHA