Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, deprem bölgesinde gençlerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Gaziantep’in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde gençlerle bir araya geldi.

ABONE OL
Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- 

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Nurdağı 1 Konteyner Yaşam alanında, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile UNICEF’in iş birliği ve Netflix’in desteğiyle kurulan Genç Alan’ı ziyaret etti.

Eminoğlu, çocuklar ve gençlerle bir araya gelerek çeşitli etkinliklere katıldı. Depremin yaralarının hızla sarıldığını belirten Eminoğlu, sanat ve sporla bir nesil yetiştirmek istediklerini söyledi. Eminoğlu, deprem bölgesinde 1 yılda yaraların hızla sarılmaya çalışıldığı belirterek, "Milletimizin merhamet ve kardeşlik duygusuna hep birlikte şahitlik ettik. Gençlerimizin din, dil, ırk fark etmeksizin sporla, sanatla, kültürle köklerini bilen ve geleceğe vizyonla bakan bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Bu anlamda Genç ofis, Genç alanlar çok önemli olduğunu tüm arkadaşlarımızla depremin birinci günü bölgedeydik, yine birinci yıl dönümünde de deprem bölgesindeyiz" dedi.

Eminoğlu ve beraberindekiler depremin 1'inci yıl dönümünde İslahiye Yaşam Alanı 1’deki Halk kütüphanesini ziyaret etti. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Eminoğlu, depremzede gençlerle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Yardımcısı Karaloğlu: En büyük eksiğimiz afet bilincini tabana yaymak
  2. Özel, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin yıl dönümünü kutladı
  3. Özel, KKTC Halkın Partisi Genel Başkanı Özersay ile görüştü
  4. Özgür Özel, AP Raportörü Amor ile bir araya geldi
  5. AP Raportörü Amor: Türkiye ile tekrar çalışmak için iyi bir zaman
  6. Emine Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Şara'nın eşi ile görüştü
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadın elinin değdiği yerde huzur ve düzen olur
  8. Emine Erdoğan: Gelecek nesillere adil bir dünya bırakmak boynumuzun borcu
  9. Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Baş ile görüştü
  10. Dışişleri: Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile Ruanda arasındaki anlaşmayı memnuniyetle karşılıyoruz

© Copyright 2025

DHA