Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İçişleri Bakanı Yerlikaya Osmaniye’de

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir dizi toplantı ve ziyarette bulunmak üzere Osmaniye’ye geldi. Yerlikaya, "İçişleri Bakanlığı olarak görevimiz sadece suçla mücadele değil, aziz milletimizin içini ferah tutmak, huzur ve güvenliğini sağlamaktır" dedi.

ABONE OL
İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)-

Osmaniye Polis Evi'nde düzenlenen 'Türkiye’nin Huzuru' konulu güvenlik toplantısı ile programlarına başlayan Bakan Ali Yerlikaya, ardından Tosyalı Camisi'nde cuma namazını kıldı. Sosyal medya hesaplarından toplantıya ilişkin videolu paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya, "Bugün Osmaniye’de ‘Türkiye’nin Huzuru Toplantımızı’ gerçekleştirdik. Sıcaklığı, toprağına da insanına da sinen; yiğitliğiyle, vefasıyla yüreğimizde özel bir yeri olan Osmaniye’mizdeyiz. Osmaniyeli hemşehrilerim her daim vatanına, bayrağına, milli ve manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlıdır. İçişleri Bakanlığı olarak görevimiz sadece suçla mücadele değil, aziz milletimizin içini ferah tutmak, huzur ve güvenliğini sağlamaktır. Vatanımızda huzuru tehdit eden her unsurla, kararlı, akılcı ve sonuç odaklı bir mücadele yürütüyoruz, yürütmeye de devam edeceğiz. 'Büyük ve Güçlü Türkiye' idealini, Osmaniyeli hemşehrilerimizle birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ardından Osmaniye Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Yerlikaya, Valilik binası girişinde Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye milletvekilleri Seydi Gülsoy ve Derya Yanık, AK Parti MKYK Üyesi ve 27'nci Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Belediye Başkanı İbrahim Çenet ile diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı. Bakan Yerlikaya’ya, yöresel kıyafetler giyen öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. Valilik şeref defterini imzalayan Yerlikaya, daha sonra Vali Yılmaz ile makamda bir süre görüştü. Programı kapsamında Osmaniye Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, temaslarının ardından kentten ayrıldı. Bakan Yerlikaya’nın katıldığı toplantı ve ziyaretler basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefonda görüştü
  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
  3. Bakan Bayraktar'dan 'İran’dan Türkiye’ye gelen gaz kesildi' iddiasına açıklama
  4. Özgür Özel: Bu ülkenin sorunlarını çözmeye talibiz
  5. Burhanettin Duran: Demokratik siyaset; sorumluluk, ölçü ve nezaket gerektirir
  6. AK Parti'li Çelik: Yabancıların amaçladığı şeyler, Özgür Özel'in siyaseti oluyor
  7. Kabine Toplantısı başladı
  8. DEM Parti'li Koçyiğit: Hukuki düzenlemeler bütüncül perspektifle hayata geçirilmeli
  9. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, şehit Taştekin'i uğurlama törenine katıldı
  10. Bakan Gürlek, Özgür Özel ve Murat Emir'den kazandığı 150 bin liralık tazminatı AFAD'a bağışladı

© Copyright 2026

DHA