Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İletişim Başkanı Altun'dan medyaya yönelik boykot çağrısına tepki

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “CHP, üyelerine ve seçmenlerine yerli ve milli yayın politikalarıyla gerçekleri milletimize aktaran medya kuruluşlarını boykot etme dayatmasında bulunuyor. 'Bunu izlemeyeceksiniz', 'Buralara uğramayacaksınız' yaklaşımının en başta bu habis zihniyetin baskı altına almak istediği seçmen tarafından reddedileceğine inanıyoruz" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dünya gündemi savaşlar ve jeopolitik çekişmeler gibi çok önemli meselelerle meşgulken, ana muhalefet partisinin gündemi yine jakobenizm, yine ayrımcılık. Farklı seslerin, fikirlerin ve yorumların varlığına olan tahammülsüzlüğünü yine gözler önüne seren CHP, üyelerine ve seçmenlerine yerli ve milli yayın politikalarıyla gerçekleri milletimize aktaran medya kuruluşlarını boykot etme dayatmasında bulunuyor. İfade hürriyetine, basın özgürlüğüne yönelik takındığı bu baskıcı ve ilkel tavrın örneklerini daha önce de yüzlerce kez gösteren ana muhalefet partisinin en büyük arzularından birinin de tek tip, renksiz, sadece kendi fanusunda, kendi kontrolünde bir medya olduğunu gayet iyi biliyoruz. 'Bunu izlemeyeceksiniz', 'Buralara uğramayacaksınız' yaklaşımının en başta bu habis zihniyetin baskı altına almak istediği seçmen tarafından reddedileceğine inanıyoruz" dedi.

'CHP'Yİ BU ANLAYIŞTAN GERİ DÖNMEYE ÇAĞIRIYORUZ'

Altun ayrıca, "CHP'yi, on yıllardır sahip olduğu ancak bir faydasını görmemesine rağmen ısrarla vazgeçmediği milletin iradesini yok sayma, özgürlüklere ket vurma alışkanlığından ve anlayışından bir an evvel geri dönmeye çağırıyoruz. Türkiye'nin birliğe ve bütünlüğe hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyduğu böylesine dönemlerde mümkün olan en makul çerçevede, en ortak paydada buluşmamıza herkesin katkı vermesi gerektiğini düşünüyor, ayrımcılığın, tepeden inmeciliğin, nefretin siyasi organizasyon ve kişilerce körüklenmemesini istiyoruz. Fikri, yaklaşımı ve siyasi eğilimi ne olursa olsun, ülke menfaatini her şeyin üzerinde tutan, doğruyu ve gerçeği yansıtan, hakikatten başka hiçbir şeyin peşinde koşmayan medya kuruluşlarımızın çalışmalarını baskı altında kalmaksızın sürdürebilmeleri için Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanlığı atamaları Resmi Gazete’de
  2. Bakan Göktaş: Ailenize, milli kimliğinize, inanç köklerinize sıkı sıkı sarılın
  3. Bakan Yerlikaya: Türkiye, Filistin halkının yanında olacaktır
  4. Bakan Yardımcısı Karaloğlu: En büyük eksiğimiz afet bilincini tabana yaymak
  5. Özel, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin yıl dönümünü kutladı
  6. Özel, KKTC Halkın Partisi Genel Başkanı Özersay ile görüştü
  7. Özgür Özel, AP Raportörü Amor ile bir araya geldi
  8. AP Raportörü Amor: Türkiye ile tekrar çalışmak için iyi bir zaman
  9. Emine Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Şara'nın eşi ile görüştü
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadın elinin değdiği yerde huzur ve düzen olur

© Copyright 2025

DHA