Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İletişim Başkanı Duran: Donanmamızın görkemli geçişi Türkiye'nin Mavi Vatan’a sahip çıkma iradesini dünyaya ilan etmiştir

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, "Donanmamızın görkemli geçişi, Türkiye’nin savunma gücünün ulaştığı seviyeyi ve Mavi Vatan’a sahip çıkma iradesini bütün dünyaya ilan etmiştir" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)- 

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Zafer Haftası kapsamında İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen geçit töreni, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin istiklal ruhunu ve denizlerdeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Donanmamızın görkemli geçişi, Türkiye’nin savunma gücünün ulaştığı seviyeyi ve Mavi Vatan’a sahip çıkma iradesini bütün dünyaya ilan etmiştir. Milletimizin tarihi hafızasında müstesna bir yere sahip olan Savarona'nın da yeniden denizlere kavuşması, geçmişimizle bağımızı tazeleyen ve gururumuzu artıran bir sembol olmuştur. Türkiye’nin güçlü yarınlarına yürüyüşü, gençliğimizin sahip olduğu ilham ve vizyonla harmanlanarak, inşallah daha da güçlenerek devam edecektir. Zafer Haftamız şimdiden kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Dışişleri'nden Pakistan'daki terör saldırısına kınama
  2. Bakan Güler: PKK ve iltisaklı grupların terörist faaliyetlerine son vermeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz
  3. Dışişleri: Bakan Fidan ve Avrupa Komisyonu’nun Genişlemeden Sorumlu Komiseri Marta Kos bir araya geldi
  4. Özgür Özel: Deprem zamanı 21 yıllık bir iktidar vardı
  5. Bakan Güler, Osmaniye'de inceleme ve denetlemelerde bulundu
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem turistlerinin atmadıkları iftira, söylemedikleri yalan kalmadı
  7. Bakan Tunç: 23 yılda ceza ve hukuk mevzuatımızdan anayasal reformlara, çok önemli adımlar atıldı
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmaniye'ye gitti
  9. Bakan Fidan, Avrupa Komisyonu Komiseri Kos ile görüştü
  10. Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Sani ile görüştü

© Copyright 2026

DHA