Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İYİ Parti'li Tatlıoğlu'nun anne acısı

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve İYİ Parti Bursa milletvekili İsmail Tatlıoğlu ile Orhaneli Eski Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nun annesi Kamile Tatlıoğlu (82)  tedavi gördüğü hastanede organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

ABONE OL
Muammer İRTEM/BURSA,(DHA)-

 

İsmail Tatlıoğlu, annesinin ölüm haberini sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu. İsmail Tatlıoğlu paylaşımında, "Annemiz Kamile Tatlıoğlu ahirete intikal etmiş, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Orhaneli’den kaldırılacaktır. Bütün dostların duasını bekleriz" ifadelerini kullandı.

Kamile Tatlıoğlu için ikindi vakti  Orhaneli'de  Merkez Cami'nde cenaze töreni düzenlenecek.

TOPRAĞA VERİLDİ

Bursa'da, tedavi gördüğü hastanede organ yetmezliği nedeniyle kayatın kaybeden, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ile Orhaneli Eski Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nun annesi Kamile Tatlıoğlu (82) için Orhaneli Durdubey Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Bursa Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve aile yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. Kamile Tatlıoğlu, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Orhaneli Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Güler: Türkiye ile Malezya arasındaki ilişkiler sürekli gelişme göstermiştir
  2. Bakan Fidan, İİT Genel Sekreteri Ahmed ile bir araya geldi
  3. Bakan Güler, Yüksekova Spor Kadın Futbol Takımı sporcuları ile görüştü
  4. AK Parti'li İnan: Gelsinler, buradaki çalışmayı incelesinler
  5. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Sağlık hizmetlerinden memnuniyet yüzde 69,4 seviyesinde
  6. Bakan Kacır: Savunma sanayinde yüzde 80'in üzerinde yerlilik oranına erişmiş bir ülkeyiz
  7. Emine Erdoğan'dan BM 81'inci Genel Kuruluna ilişkin paylaşım
  8. Kılıçdaroğlu: Netanyahu'nun küstah dili kabul edilemez
  9. Bakan Fidan, 'Ortak Savunma için Mekke Anlaşması Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katıldı
  10. Bakan Uraloğlu: Birileri istiyor ki şehit cenazeleri gelmeye devam etsin

© Copyright 2026

DHA