Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, Dutlulu başkanlığında toplandı

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, Ferdi Zeyrek’in (48) vefatının ardından Büyükşehir Belediye Bakanlığına seçilen Besim Dutlulu başkanlığında toplandı. Dutlulu, “Ferdi başkanımın bizi izliyor olduğunu biliyoruz. Bu bizim için bir motivasyon kaynağı. Hep birlikte daha iyi bir Manisa yapabilme düşüncesindeyiz. Ortak akıl ile bu şehri yöneteceğiz” dedi.

ABONE OL
Ersan ERDOĞAN/ MANİSA, (DHA)-

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in evinde elektrik akımına kapılıp hayatını kaybettiği olayın ardından başkanlık görevine getirilen Besim Dutlulu başkanlığında ilk kez toplandı. Meclis Haziran ayı toplantısında, ek gündem maddeleriyle birlikte 92 maddeyi karara bağladı.

‘FERDİ BAŞKANIM BİZİ İZLİYOR’

Meclis oturumu merhum başkan Ferdi Zeyrek için saygı duruşunda bulunulması ile başlarken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Gerçekten Manisa çok özleyeceği belediye başkanını ve özel bir insanı kaybetti. O gün belki cenazede fark etmişsinizdir sadece Manisa merkezden değil, kendi ilçem olduğu için diyorum Akhisar'dan 50’nin üstünde otobüs geldi. Manisa'da tüm ilçelerin gönlüne girmiş, çok güzel bir belediye başkanı vardı. Daha yolun başındaydı, daha yapacağı çok işleri vardı. Dün de söylediğim gibi biz de elimizden geleni yapacağız. Ferdi başkanımın bizi izliyor olduğunu biliyoruz. Bu bizim için bir motivasyon kaynağı. Hep birlikte daha iyi bir Manisa yapabilme düşüncesindeyiz. Ortak akıl ile bu şehri yöneteceğiz. 6 sene boyunca Akhisar'da güzel işler yaptığımı düşünüyorum. İnşallah o yaptığımız işlerin bir kısmını yansıtabilir, güzel bir Manisa için de bir adım atmış oluruz. Ben başta çok güzel bir kalbi olan, sokak canları için de çok mücadele eden Nurcan Hanım ve değerli çocukları olmak üzere tüm Manisa halkına tekrar başsağlığı dilerim” diye konuştu.



 

Diğer Haberler

  1. Bakan Bayraktar, Londra’da Sıfır Atık Vakfı Bilgilendirme Toplantısına katıldı
  2. TBMM Genel Kurulu'nda emniyet teşkilatıyla ilgili düzenlemeleri de içeren teklifin 3 maddesi daha kabul edildi
  3. Bakan Tekin, Rusya ve Mısır büyükelçilerini kabul etti
  4. Bakan Göktaş, Lüksemburg Milli Günü resepsiyonuna katıldı
  5. Bakan Çiftçi, Filistinli mevkidaşı Ziyad Hab El Rih ile bir araya geldi
  6. Adalar Belediye Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı
  7. İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik Kütahya’da
  8. Bakan Kurum, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüştü
  9. AK Parti'li Ercan: Kadınların kamusal hayata katılımını sınırlayan engeller önemli ölçüde ortadan kaldırılmıştır-
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Birliği ile iş birliğimizi ilerletme iradesine sahibiz

© Copyright 2026

DHA