Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin nikah şahidi olduğu düğüne yoğun katılım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin MHP Keçiören Belediye üyesi Alparslan Doğan’ın oğlu Batuhan Doğan ve Selcan Demirkan çiftinin düğün törenine katıldı. Nikah şahidi olan Bahçeli, çifte düğün hediyesi olarak bilezik taktı.

ABONE OL
Elif ER-Serkan ŞAFAK/ANKARA, (DHA)

Nikah törenine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Celal Adan, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve parti üyeleri eşlik etti. Nikah merasimi öncesi Kuran’ı Kerim tilaveti ve dualar okundu. Düğüne katılım ise yoğundu.


MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM Başkanvekili Adan ve Genel Başkan Yardımcısı Karakaya çifti en güzel günlerinde yalnız bırakmayarak nikah şahitliğini yaptı. Gelin ve damadın nikahını ise Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok kıydı.

Genç çifte nikah cüzdanını MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya takdim etti. Nikah cüzdanını hem gelin hem damada veren Karakaya, "Bugün Selcan ve Batuhan’ın, bu mutlu anlarına birlikte şahitlik ettik. Yüce Allah Kuran-ı Kerim’inde, “Dualarınız olmasa size neden itibar edeyim” buyurur. Bazı zamanlar vardır ki, o zamanlarda duaların kabulü daha yüksektir. Bu zaman da o zamanlardan biridir. Biz bu evlatlarımıza bu evliliklerinde vatana, millete, bayrağa ve Cumhuriyet’e hayırlı evlatlar yetiştirmelerini Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu. Bahçeli geline düğün hediyesi olarak bilezik armağan etti.

Diğer Haberler

  1. AK Parti'li Kasapoğlu’ndan ‘birlik’ vurgusu
  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
  3. İran Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı
  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefonda görüştü
  5. TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş devam ederse büyük bir istikrarsızlığı dünyanın gündemini taşıyacaktır
  6. Özgür Özel, Silivri'de konuştu
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kardeşlik hukukumuza gölge düşürecek bir hesabın içine girilmemelidir
  8. Özgür Özel hakkında soruşturma başlatıldı
  9. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Çevrimiçi Liderler Toplantısı'na katıldı
  10. Bakan Fidan, Azerbaycanlı ve Koreli mevkidaşlarıyla görüştü

© Copyright 2026

DHA