Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

MHP'li Ataman: HDP, en kısa zamanda kapatılmalıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, "HDP; bebek katili cinayet şebekesi, bölücü emellere hizmet eden, Türkiye düşmanı aşağılık terör örgütü PKK'nın şehir ofisidir ve en kısa zamanda kapatılmalıdır" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

MHP'li Ataman, yaptığı yazılı açıklamada, "Teröristlere kol kanat geren, PKK'nın kanlı terör eylemlerini dahi masumlaştırmak için çırpınanlar, HDP'nin bölücü heveslerine ve Cumhuriyetimize karşı düşmanca söylemlerine tek kelime edemeyenler mesnetsiz söylemlerle MHP'yi karalamaya çalışmaktadırlar. 'HDP kapatılmasın' diye adeta çırpınan zilletin yancıları suçüstü yakalanmanın ezikliğiyle Milliyetçi Hareket Partisi'ni deli saçması iddialarla suçlamakta, eli kanlı terör örgütleriyle ilişkilerinin üzerini örtmek için sıraya girmektedirler. Ne yapsalar boşuna, ne yapsalar beyhudedir. Ortalama zekaya sahip herkes HDP'nin yularının bölücü terör örgütü PKK'nın elinde olduğunu bilmektedir. Bu gerçek HDP yöneticileri tarafından da defalarca itiraf edilmiştir. HDP; bebek katili cinayet şebekesi, bölücü emellere hizmet eden, Türkiye düşmanı aşağılık terör örgütü PKK'nın şehir ofisidir ve en kısa zamanda kapatılmalıdır" dedi.

'MHP'YE KARŞI OPERASYON BAŞLATMIŞLARDIR' 

Terör partisi HDP'nin kapatılması konusundaki haklı ve tavizsiz duruşları devam ettikçe şer cephesinin dört koldan Bahçeli ve MHP'ye saldırdığını vurgulayan Ataman, şunları kaydetti:

"Zillet cephesinin arkasında yuvalanan, yabancı başkentlerden fonlanan, fitne ve iftiradan beslenen bir takım sözde gazeteciler de bir yerlerden düğmeye basılmışçasına adeta MHP'ye karşı bir operasyon başlatmışlardır. Türkiye'nin yükselişini, Türk milletinin devletinin etrafında kenetlenmesini, Milliyetçi Hareket Partisi'nin aziz Türk milleti ile kucaklaşmasını hazmedemeyen karanlık operasyon merkezleri hemen harekete geçmekte ve Türk milletinin son siperi olan MHP'ye karşı bildikleri tüm kirli oyunları devreye koymaktadırlar. MHP'yi karanlık odaklarla, kirli yapılarla ilişkilendirmek isteyenler esasında tam da kendi durdukları yeri göstermektedirler. Kimi zaman gazeteci, kimi zaman da siyasetçi maskesiyle karşımıza çıkan sicili kabarık operasyon elemanlarının yaptıkları gazetecilik faaliyeti değil, Türkiye karşıtı başkentlerden fonlanan provokatör eylemlerdir."

Diğer Haberler

  1. Bakan Bolat, Yunanistan Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Dimas ile görüştü
  2. Bakan Memişoğlu, Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz ile bir araya geldi
  3. Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Thani ile görüştü
  4. Özgür Özel Adalar'da konuştu
  5. Komisyon Başkanı Alkayış: Komisyonumuza 13 bin 323 başvuru yapıldı
  6. Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Bakanımızın ifadelerinin Irak’ın iç işlerine karışıldığı iddiasıyla çarpıtılmasını reddediyoruz
  7. İletişim Başkanı Duran: CHP grubunun sorumluluktan uzak yaklaşımını kınıyorum
  8. Bakan Bayraktar: TPAO, Libya petrol ve doğal gaz ihalesine verdiği teklifle hidrokarbon arama faaliyetleri yürütmeye hak kazandı
  9. Dilekçe Komisyonu toplanamadı
  10. Emine Erdoğan: Batılı bir imaj taşımayan her kadının çağdışı sayıldığına üzülerek şahit oluyoruz

© Copyright 2026

DHA