Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

MHP'li Doğan: Ankara adayı ortak kararla belirlenecektir

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediyesi adayını görüşmek için önümüzdeki günlerde mutlaka bir araya geleceklerdir. Ortak bir kararla aday belirlenecektir" dedi.

ABONE OL
Alper ŞAŞMAZ-Emirhan YÜZÜGÜLDÜ/ ANKARA, (DHA)-

MHP'li Alparslan Doğan, Ankara'da gazetecilerle bir araya geldi. Doğan, 4,5 yıldır Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olduğunu belirterek, "Maalesef 4,5 yıldır bırakın bir çivi çakılmasını, Ankara 15 yıl geriye gitmiştir. Önümüzdeki seçimlerde Ankaralıların bu zihniyete, bu hataya düşmeyeceğine eminim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı için önümüzdeki günlerde mutlaka bir araya geleceklerdir. Ortak bir kararla aday belirlenecektir" ifadelerini kullandı.

Doğan, 2 ayda 30 binin üzerinde üye kaydı yaptıklarını söyleyerek, "Genelde CHP, İYİ Parti, Genç Parti ve Zafer Partisi'nden üye alıyoruz. 30 binin tamamı muhalefet partilerinden" dedi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Çiftçi, AB İçişleri ve Göç Komiseri Brunner ile görüştü
  2. Bakan Fidan, Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi
  3. CHP'li Emir: Buradaki daireler krediyle alınmış
  4. Bakan Fidan'dan telefon görüşmeleri
  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı
  6. Bakan Göktaş: Aile ve Gençlik Fonu kapsamında 660,9 milyon lira ödeme yapıldı
  7. Bakan Kacır: Sanayi ve teknoloji kolejleri kuracağız
  8. Bakan Yumaklı: Sulama işletmesi, bütçe, bakım ve su dağıtımını tek çatıda toplayacağız
  9. Bakan Kurum, BM Genel Kurulu'nda daimi temsilcilere COP31'i anlatacak
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile telefonda görüştü

© Copyright 2026

DHA