Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Milas'taki zeytin ağacı kesimine ilişkin soruşturma sonrası CHP ilçe başkanı istifa etti

CHP Muğla İl Başkanlığı, kendisine ait olduğu belirtilen arazide çok sayıda zeytin ağcının kesilmesine ilişkin soruşturma başlatılmasının ardından CHP Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’in, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

ABONE OL
Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)-

Milas’ta bazı yerel basın organlarında 'Milas’ta zeytin katliamı' başlığıyla yer alan haberler üzerine Muğla Valiliği inceleme başlattı. İncelemede Milas ilçesi Menteş Mahallesi’nde bulunan 109 ada 26 parsel numaralı arazide çok sayıda zeytin ağacının kesildiği belirlendi. Valilik tarafından yapılan soruşturmada zeytinlerin kesildiği arazinin CHP İlçe Başkanı Ahmet Kılbey'e ait olduğu öne sürüldü. Muğla Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili gerekli idari ve hukuki sürecin başlatıldığı, soruşturmanın sürdüğü ve incelemelerin tamamlanmasının ardından kamuoyunun bilgilendirileceği ifade edildi.

CHP Muğla İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, "Partimizin vizyonu ve yereldeki güçlü duruşu, şahsi görüşlerin her zaman üzerinde yer alan sarsılmaz bir bütündür. Bu doğrultuda, Milas ilçe başkanımız, son dönemde yaşanan gelişmeler ışığında, genel başkanımızın liderliğindeki kararlı yürüyüşümüze ve örgütümüzün disiplinli duruşuna herhangi bir zarar gelmesini önlemek amacıyla görevinden istifa etmiştir. Yeni yönetim süreciyle ilgili bilgilendirmeler en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.



Diğer Haberler

  1. Bakan Işıkhan: Sporcu yetişmesi için destek vermeye devam edeceğiz
  2. MHP'li Karakaya: Terörle müzakere olmadı, teröristle müzakere yapılmadı
  3. Bakan Çiftçi: Alihan Kuriş suç şebekesinin üst yönetimine operasyon yapıldı
  4. Kasapoğlu: Çocuklarımız tribünlerin misafiri değil ev sahibidir
  5. Bakan Uraloğlu: Hizmete devam edeceğiz
  6. Bakan Göktaş: Dinamik nüfus yapımızı korumayı hayati bir unsur olarak görüyoruz
  7. Türkiye'den Endonezya'ya taziye mesajı
  8. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'de
  9. TBMM Başkanı Kurtulmuş: İmralı dahil örgütün hiçbir üst düzey yetkilisinin yasanın bu haliyle yararlanması mümkün değildir
  10. AK Parti'li Zorlu: Türkiye ve Macaristan birbirinden ayrılamaz

© Copyright 2026

DHA