Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Milli Savunma Bakan Yardımcılığına Salih Ayhan atandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile birlikte, Milli Savunma Bakan Yardımcılığına Salih Ayhan atandı.

ABONE OL
Samet ÖKSÜZ/ANKARA, (DHA)-

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile Milli Savunma Bakanlığında Bakan Yardımcılığına Salih Ayhan atandı. Karar ile birlikte İller Bankası A.Ş. Genel Müdürü Recep Türk görevden alındı ve yerine Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürü Eyyüp Karahan getirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğüne aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Fatih Ekmekçi atandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda ise Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan görevden alındı. Ticaret Bakanlığı'nda açık bulunan Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne Mehmet Enver Kök atandı. Ayrıca karar ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda 7 Müfettiş, Başmüfettişliğe yükseltildi, Sağlık Bakanlığı'nda ise 2 yeni müfettiş ataması yapıldı. Adli Tıp Kurumu Yedinci İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine ise Humman Şen atandı.

Diğer Haberler

  1. İletişim Başkanı Duran: 15 Temmuz 10. yıl aktiviteleri bütün coşkusuyla devam etti
  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütleri için artık deniz tükenmiştir, Türkiye’ye düşmanlıkla varılabilecek hiçbir yer yoktur
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 10 yıldaki başarıların arkasında FETÖ'nün tasfiyesi vardır
  4. Çankaya Belediye Başkanı Güner, görevden uzaklaştırıldı
  5. Kurtulmuş: 15 Temmuz'un bize bıraktığı miras, demokrasi ve milli iradenin zaferiydi
  6. Bakan Çiftçi: 15 Temmuz, milletimizin hafızasına şanla ve şerefle yazılmış bir tarihtir
  7. TBMM Başkanı Kurtulmuş: 15 Temmuz ihanetini asla unutmadık
  8. Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Türkiye-Ukrayna Serbest Ticaret Anlaşması' açıklaması
  9. Kılıçdaroğlu'ndan '15 Temmuz' mesajı
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ ve benzeri terör odaklarıyla savaşımızı aynı azimle sürdürüyoruz

© Copyright 2026

DHA