Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

MSB: Türk ve Yunan heyetleri arasındaki toplantı olumlu bir havada gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk ve Yunan heyetleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen Güven Arttırıcı Önlemler (GAÖ) toplantısında, daha önce mutabık kalınan Güven Artırıcı Önlemlerin gözden geçirildiğini, 2026 yılı uygulama planının ele alındığını ve toplantının olumlu bir havada gerçekleştiğini duyurdu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Türk ve Yunan heyetleri arasında Güven Arttırıcı Önlemler (GAÖ) toplantısının yeni turu 23 Ekim 2025 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Toplantı, İzmir’de Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde yapılmıştır. Her iki heyet de büyükelçiler ve üst düzey askerler ile sivil yetkililerden oluşmuştur. Toplantıda her iki taraf, 2025 yılı boyunca daha önce mutabık kalınan Güven Artırıcı Önlemleri gözden geçirmiş ve 2026 yılı uygulama planını ele almıştır. Toplantı olumlu bir havada gerçekleştirilmiştir. Bir sonraki toplantı Yunanistan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecektir" denildi.



Diğer Haberler

  1. Adalet Bakanı Gürlek'ten 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
  2. MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
  3. Bakan Bolat, Türkiye-Ukrayna Serbest Ticaret Anlaşması’nın Ukrayna tarafından onaylandığını duyurdu
  4. Bakan Göktaş: Aradan geçen 10 yıl o geceyi unutturmadı
  5. Türkiye’den Suudi Arabistan güney bölgesinde düzenlenen füze saldırısını kınama
  6. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’dan 15 Temmuz Mesajı: “Unutmayacağız, Unutturmayacağız!”
  7. Bakan Ersoy'dan 15 Temmuz mesajı
  8. Bakanlar Çiftçi ile Bak, Spor Güvenliği Toplantısı’nı gerçekleştirdi
  9. TBMM Okul Olaylarını Araştırma Komisyonu toplandı
  10. Bakan Güler, Katar Büyükelçiliğine taziye ziyareti gerçekleştirdi

© Copyright 2026

DHA