Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

MSB: Yunanistan ile 'Güven Artırıcı Önlemler' toplantısı gerçekleştiriliyor

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan ile 'Güven Artırıcı Önlemler 2025 Yılı Uygulama Planı' kapsamında Selanik'te iki ülke Savunma Bakanlıkları arasında toplantı gerçekleştirildiğini açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; Türkiye ile Yunanistan arasında 'Güven Artırıcı Önlemler 2025 Yılı Uygulama Planı' kapsamında Yunanistan'ın Selanik şehrinde iki ülke Savunma Bakanlıkları arasında 28-29 Nisan 2025 tarihlerinde toplantı gerçekleştiriliyor. Toplantıda; güven artırıcı önlemler ile 2026 yılında yapılacak faaliyetlerle ilgili planlama gündeme alınacak.

MSB: TOPLANTI OLUMLU BİR HAVADA GEÇTİ

MSB'den yapılan açıklamaya göre; Yunanistan'ın Selanik şehrinde gerçekleştirilen Türk ve Yunan heyetleri arasında 'Güven Artırıcı Önlemler' toplantısının yeni turunda, büyükelçiler ve üst düzey askerler ile sivil yetkililer yer aldı. Her iki taraf da 2025 yılı boyunca daha önce mutabık kalınan güven artırıcı önlemleri gözden geçirdi ve 2026 yılı uygulama planını ele aldı. Toplantı olumlu bir havada gerçekleştirilirken, bir sonraki toplantının Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.


Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye dost olan kazanacak, husumet besleyen ise kaybedecektir
  2. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
  3. CHP'li Türeli: OVP ile sorunların çözülmesi mümkün görünmüyor
  4. CHP'li Gülsever: Çocuklarımıza eğitimde fırsat eşitliği istiyoruz
  5. Bakan Kacır: KOBİ'lere 75 milyon TL'ye kadar kredi imkanı sağlayacağız
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na tebrik mesajı
  7. Bakan Gürlek: Reformlarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz
  8. Bakan Memişoğlu: Milletimiz için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz
  9. DEM Parti'de Hatimoğulları ve Bakırhan yeniden seçildi
  10. Bakan Kacır: Ülkemizin sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz

© Copyright 2026

DHA