Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na giriş yaptı

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, seçim sonuçlarını takip etmek için il binasına giriş yaptı.

ABONE OL
Gül KABA DEMİR-Ömer HASAR/İSTANBUL, (DHA) –

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Türkiye bugün sandık başına gitti. Sabah 08.00’de başlayan oy verme işlemi 17.00 itibariyle sona erecek. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda da oy verme işlemlerinin tamamlanmasıyla il binasının önünde hareketliliğin başlaması bekleniyor. AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum da seçim sonuçlarını takip etmek üzere il binasına geldi.

Olası açıklamalara karşı il binasının önüne sahne kuruldu. Yabancı basın kuruluşlarının temsilcilerinin de olduğu il binasında gazetecilerin bekleyişi sürüyor. Dışarıya ve binanın içinde basın mensuplarının beklediği salona dev ekranlar ve sis sistemleri yerleştirildi. Belli bir noktaya kadar girilebilen binanın çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken içeri girişlerde üst araması yapılıyor.

Diğer Haberler

  1. AK Parti’li Yalçın: Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Türkiye’nin dış politikasını inşa ettik
  2. İçişleri Bakanı Çiftçi: Terör ihtimali ortadan kalktıkça bölgenin enerjisi kalkınmaya yönelecek
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çatışmaların acısını en çok kadınlar çekiyor
  4. Bakan Fidan, Türk Devletleri Teşkilatı Gayriresmi Toplantısı kapsamında mevkidaşlarıyla bir araya geldi
  5. DMM'den 'Azerbaycan' açıklaması
  6. AK Parti'li Büyükgümüş: Siyasi rekabetin yeri ayrı, millete hizmet üretmenin yeri ayrıdır
  7. Bakan Yumaklı: Gıda anlamında problem, gübre tedarikinde sıkıntı yok
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı heyetini kabul etti
  9. Bakan Uraloğlu: Barış, itidal ve diyalog önceliğimiz
  10. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Suudi mevkidaşı ile görüştü

© Copyright 2026

DHA