Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Mutlu: CHP ciddi ve derin bir krizle karşı karşıyadır

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, "Maalesef ve büyük bir üzüntüyle ifade etmek zorundayım, CHP bugün itibarıyle ciddi ve derin bir krizle karşı karşıyadır. Kimse durumu örtbas etmeye çalışmasın. Kimse fanatiklik yapmasın.Kimse de 'CHP Atatürk’ün partisidir' diyerek gerçeği görmezden gelmesin" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA) -

Mutlu, "Ortada inkâr edilemez bir gerçek var ve bu gerçeği ancak görmek istemeyenler görmez. CHP adeta kendi kendine zarar vermiştir. Kendi düşen ağlamaz. Milletvekilleri birbirine selam vermiyor, Kemal’ciler ayrı bir kutup, Özgür’cüler ayrı bir kutup olmuş. Düşman kardeşler gibi karşı karşıyalar. Kayyum kim olursa olsun, bu düşmanlık CHP’yi zayıflatır, sonunda bitirir" diye konuştu.

Mutlu, "Bu gidişatın tek sonucu var o da CHP kesinlikle parçalanacaktır. Yeni bir taraf, yeni bir parti doğacak. CHP’nin oyları ikiye bölündüğünde, CHP’nin iktidar hayali artık tamamen sona erecek. Bunlar kişisel kanaat değil, somut ve açık gerçeklerdir. En genç lider olarak, ben hem geleceği hem de kurulan tuzakları görüyorum. Peki CHP’nin acemileri neden hâlâ göremiyor? Bugün CHP’nin tecrübeyi hiçe sayan, aklından çok heyecanıyla hareket eden yeni yönetimi, bütün umutları heba etmiştir. Ne yapalım? Artık 'Kendim ettim, kendim buldum' türküsünü söyleme vaktidir" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Bakan Yardımcısı Karaloğlu: En büyük eksiğimiz afet bilincini tabana yaymak
  2. Özel, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin yıl dönümünü kutladı
  3. Özel, KKTC Halkın Partisi Genel Başkanı Özersay ile görüştü
  4. Özgür Özel, AP Raportörü Amor ile bir araya geldi
  5. AP Raportörü Amor: Türkiye ile tekrar çalışmak için iyi bir zaman
  6. Emine Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Şara'nın eşi ile görüştü
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadın elinin değdiği yerde huzur ve düzen olur
  8. Emine Erdoğan: Gelecek nesillere adil bir dünya bırakmak boynumuzun borcu
  9. Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Baş ile görüştü
  10. Dışişleri: Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile Ruanda arasındaki anlaşmayı memnuniyetle karşılıyoruz

© Copyright 2025

DHA