Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Özgür Özel, 'Bellek Müzesi'nin açılışını yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde kurulan 'Bellek Müzesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Müzede, CHP'nin tarihi boyunca kullanılan belgeler ve materyaller sergilenecek.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde kurulan 'Bellek Müzesi'nin açılışını yaptı. Partinin, 101 yıllık tarihi boyunca kullandığı, hatıra değeri taşıyan seçim afişleri ve müzikler, belgeler, materyaller ve eşyaların sergilendiği müzenin açılışında konuşan Özel, önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce böyle bir müzenin eksikliğini dile getirdiğini, İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin de yıllarca uğraşarak, kendini vakfetmesi sonucu Bellek Müzesi'nin bugünlere geldiğini söyledi.

Müzede sergilenenlere dair davetlilere bilgi veren Özel, "Burada CHP'nin tarihi boyunca kullandığı seçim afişlerini, arzu ederseniz bütün seçim müziklerini dinleyeceksiniz. CHP'nin, o gün yasaların el verdiği oranda dağıttığı promosyonları, yaptığı kampanyaları göreceksiniz. Bu partinin bütün tarihiyle, bugünkü yönetiminin, yöneticilerinin, önceki genel başkanlarının ve tüm üyelerinin nasıl barışık olduğunu kendi yüreğinizde hissedeceksiniz" dedi. 

Özel, konuşmaların ardından müzenin açılışını eski CHP genel başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile kurdele keserek yaptı, davetlilerle müzeyi gezdi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Gürlek: ‘Suça sürüklenen çocuk’ yerine ‘adli süreçteki çocuk’ kavramı hukuk sistemimize kazandırıldı
  2. Bakan Göktaş'tan 'Çocuk Koruma Kanunu'na ilişkin paylaşım
  3. Kılıçdaroğlu, Gençlik Kolları ile bir araya geldi
  4. Suça sürüklenen çocuklara ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi
  5. Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, görevden uzaklaştırıldı
  6. Bakan Çiftçi: İçişleri Bakanlığı olarak 'Terörsüz Türkiye' sürecinin akamete uğramaması için dikkatli bir şekilde takip ediyoruz
  7. Bakan Gürlek: Uyuşturucu, sanal bahis, kumar ve sokak çeteleriyle mücadelede yeni bir boyuta geçeceğiz
  8. Bakan Yumaklı: 81 ilde 'Aile Kampı'na 40 bin kişi katıldı
  9. AK Parti'den 'AK Parti bir Türkiye kitabıdır' paylaşımı
  10. Destici: Çerçeve yasa teklifinin mevcut haliyle kabulünü doğru bulmuyoruz

© Copyright 2026

DHA