Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi ile görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

Özgür Özel, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve Sinan Ateş'in yakın arkadaşı Ömer Çağrı Özdemir ile parti genel merkezinde bir araya geldi. Ayşe Ateş, görüşmenin ardından parti genel merkezinden ayrılırken açıklama yaptı. Ayşe Ateş, eşinin öldürülmesiyle ilgili savcılık tarafından hazırlanan iddianameye tepki göstererek, "Benim ifadem iddianamede yok.

Başka ifade veren arkadaşların ifadeleri de eklenmemiş. İçi boş, tamamen sanki basit bir cinayet, alacak verecek kavgası gibi bize servis edilen bir iddianame var. Böyle bir iddianame olmaz. Ya bu iddianame geri çevrilecek ya da biz bu iddianameyi yeniden yazdıracağız; vereceğimiz dilekçelerle sunacağımız delillerle. Çünkü var olan şeyleri bile koymamışlar" dedi.

Diğer Haberler

  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye sokakta bulunmamıştır, sokağa teslim edilecek bir ülke de değildir
  2. Yeni Partili Emre: Fon sürecinin takibi için milletvekili heyeti oluşturuldu
  3. DEM Parti'li Temelli: Barışı kalıcılaştırmanın yolu, eşit yurttaşlık temelinde hukuk devletine kavuşmaktır
  4. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aziz Sancar'ı kabul etti
  6. Yeni Partili Emir: Söz konusu paranın partinin kurumsal hesabıyla hiçbir ilgisi yoktur
  7. TBMM Başkanı Kurtulmuş: Terörün sona erdirilmesi için çok büyük bir kararlılık ortaya çıktı
  8. AK Parti'li Zorlu: Türk devletlerimizde futbolcularımız karşılıklı olarak yerli statüsünde sayılacak
  9. İYİ Partili Kavuncu: Milletin hakkını savunmak için her gün daha yüksek sesle konuşacağız
  10. Bakan Fidan, KKTC Başbakanı Üstel ile görüştü

© Copyright 2026

DHA