Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, Şile’de pazar esnafını ziyaret etti

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, Şile Belediyesi Yer Yüzü Pazarında pazar esnafını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pazar esnafı olan tescilli doğal sirke imalatçısı Fatma Çetiner’e günün anısına çiçek verdi.

ABONE OL
Nurcan KIRCALI/İSTANBUL, (DHA)-

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın “Tarihi bir seçimin arifesindeyiz ne ilk seçim ne de son seçim olacaktır. Sorunlarımız İstanbul’da, Şile’de her daim artıyor. Örnek vermek gerekirse; bu pazar yerinde köylümüzün, esnafımızın ne kadar çok elinden tutmamız gerektiğini görüyoruz. Üretime ne kadar çok ehemmiyet, teşvik ve destek vermemiz gerektiğini yaşayarak görüyoruz. Şile’nin turizmden, tarımdan ve balıkçılıktan başka çıkışı yok. Bir de ek olarak Şile doğru dürüst bir mimari yapılaşmayla imar planlarıyla nüfus planlamamız olmuş olsa İstanbul’un ve Marmara’nın en müstesna yeri haline gelir. Yaz aylarında İstanbullunun Şile’de olan evleriyle dolup taşıyor. Şile’de ve İstanbul’da çarpık yapılaşmaya dur demek gerekiyor” dedi.

“SİYASİ PARTİLER VE ADAYLARIN ARALARINDAKİ POLEMİKLER BİZİ İLGİLENDİRMİYOR”

Aydın, “Siyasi partilerin arasında hangi düelloların, hangi polemiklerin geçtiğiyle ilgilenmiyoruz. Şile’de köylümüz ne yaşıyor, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadınlara ne kadar değer verdiğimizi anlatmamız gerekiyor. Ağır ekonomik şartların en ağır ceremesini kadınlarımız çekiyor. İstanbul’da en önemli sorunların başında hayat pahalılığı, geçim sorunu geliyor. Bu yanlış ekonominin tutum sahipleri, insanları böyle bir duruma maruz bıraktılar. Bu nedenle seçimlerde verilecek oylar, iktidarın doğru adımlar atmasına yön verecektir, rotayı düzeltmesine vesile olacaktır” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Ömer Çelik: CHP Genel Başkanı Özgür Özel siyaset tarihimizin en “kalitesiz” siyasetini yapıyor ve en “çirkin” dilini kullanıyor
  2. Kabine Toplantısı başladı
  3. DEM Parti'li Koçyiğit: Hukuki düzenlemeler bütüncül perspektifle hayata geçirilmeli
  4. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, şehit Taştekin'i uğurlama törenine katıldı
  5. Bakan Gürlek, Özgür Özel ve Murat Emir'den kazandığı 150 bin liralık tazminatı AFAD'a bağışladı
  6. Bakan Güler, Katar heyetini kabul etti
  7. Bahçeli: Asıl yönetim değişimi İsrail'de yaşanmalıdır
  8. Bakan Güler, İngiltere'ye gidiyor
  9. Bakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Wadephul ile telefonda görüştü
  10. Bakan Ersoy, Kuzey Makedonyalı mevkidaşı Ljutkov ile Ankara’da bir araya geldi

© Copyright 2026

DHA