Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Soylu: Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı CHP’dir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bahçelievler Kuleli Sosyal Tesisi'nde gençlerle buluştu. Soylu, burada yaptığı konuşmada, "Bunu burada söylemek istiyorum. Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı Cumhuriyet Halk Partisi'dir" dedi.

ABONE OL
Emre AKAR-Özkan ÖZGER/İSTANBUL,(DHA)-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bahçelievler Kuleli Sosyal Tesisi'nde gençlerle buluştu. Programa Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır da katıldı. Bakan Soylu, "Bunu burada söylemek istiyorum. Türkiye'de sandık yolsuzluğunu yapan siyasi partinin adı Cumhuriyet Halk Partisi'dir. 1946’da açık oy, gizli tasnif yapmışlardır. Oylar açık kullanılmış, herkesi dışarı çıkarmışlar, sandıktaki oyları gizli tasnif yapıp kendi partilerine o atılan oyları yazmışlardır" şeklinde konuştu. Bakan Soylu'nun programı, Bahçelievler Sempati Sosyal Tesisleri'ndeki sahur programı ile son buldu.

“KALICI KONUTLAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE TÜRKİYE İLE BULUŞACAK"

İçişleri Bakanı Soylu depremde Türkiye’nin sınandığını belirterek, kalıcı konutların kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Soylu, “Ortaokulda bilirsiniz çocukluk zamanında insanlar bir şey yapmak isterler. Gaziosmanpaşa'nın meydanında kartpostal satıyorum. Gitmişim Eminönü'ne, bir kartpostal almışım. Orada kartpostal satanlar var. Sonra da mahallemize bir marangozumuz vardı, güzel kartpostal tahtaları yaptırdım. Eminönü'ne gittiğim zaman orada Adnan Menderes'in fotoğrafını da gördüm, onu da aldım koydum. Bugünkü gibi hatırlıyorum. Bu fotoğrafı koyduktan sonra oraya gelen herkesin özellikle yaşlıların fotoğrafa 'Biz seni kurtaramadık' dediğini duydum, ağlayarak. İşte gönülden gönüle yayılan o acı, bu milletin Recep Tayyip Erdoğan'a çok büyük sahip çıkmasının sebebidir" diye konuştu. Deprem bölgesindeki çalışmalara da değinen Soylu, "Deprem olduğu gün, çadırlar kurulmaya başladığı zaman, oradaki çadırlar aklıma geldi. İdlib'deki çadırlar aklıma geldi. Pakistan'a götürdüğümüz çadırlar aklıma geldi. Allah'ım bizi büyük bir imtihanla karşı karşıya bıraktı. Biz bunu anlıyoruz. Şimdi kalıcı konutlar yapılmaya başlandı. İnşallah önümüzdeki günlerde bir kaç numunesi Türkiye ile beraber buluşacak" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Duran: A Millî Kadın Voleybol Takımımız, bu kez hakikat mücadelemiz için sahada
  2. Bakan Fidan, KKTC Başbakanı Üstel ve Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Al-Halbusi’yi kabul etti
  3. Bakan Çiftçi: Dezenformasyon toplumsal huzuru bozar, birlik ve beraberliğimize zarar verir
  4. Bakan Kurum: Denizlerimizin, kirletilmesine tahammülümüz yoktur
  5. Ankara'da uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında 16 şüpheli tutuklandı
  6. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Sayıştay Başkanı Yener'i kabul etti
  7. Dışişleri Bakanlığı: Batı Şeria'daki yasa dışı yerleşimlerle ticareti kesmeye yönelik adımları destekliyoruz
  8. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Dünya Belediyeler Birliği Başkanı Altay'ı kabul etti
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerin güven mektuplarını kabul etti
  10. Bakan Fidan, TDT Genel Sekreteri Ömüraliyev'i kabul etti

© Copyright 2026

DHA