Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Büyük Taarruz'un 103'üncü yıl dönümü kutlamalarına katılacak

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 1922'de Mustafa Kemal Atatürk'ün yönettiği Büyük Taarruz'un 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla 25-26 Ağustos tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlenecek programlara katılacak.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

TBMM Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Zafer Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek programlar kapsamında Şuhut'taki Atatürk Evi'ni ziyaret edecek olan Kurtulmuş, temsili atlı birlikleri Büyük Taarruz Karargahı'ndan İzmir'e uğurlayacak ve kortej yürüyüşüne katılacak. Kurtulmuş, daha sonra Şuhut Şehir Stadı'ndaki kutlama programına katılacak ve vatandaşlara hitap edecek. TBMM Başkanı Kurtulmuş, 26 Ağustos'ta, Büyük Taarruz emrinin verildiği Kocatepe'deki Başkomutan Mustafa Kemal Anıtı'nda düzenlenecek törene katılacak ardından da Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliği'ni ziyaret edecek. Kurtulmuş, ayrıca Afyonkarahisar'daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya gelecek.

Diğer Haberler

  1. Bakan Kacır: “80 iş yerlik sanayi sitesini islahiye’de tamamladık, depremden etkilenen illerimiz ve vatandaşlarımız her daim önceliğimiz oldu”
  2. MİT Başkanı Kalın, Hamas heyeti ile görüştü
  3. MHP'de 'Köke Yolculuk Paneli'
  4. Özgür Özel: Bu haksızlığı bütün dünyaya anlatacağım
  5. 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi, Genel Kurul'da
  6. DEM Parti heyetinden AK Parti'ye ziyaret
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2028 yılı için hedef savunma ve havacılık ihracatında ilk 10'a girmektir
  8. Bakan Kacır: Su, sanayimizin sürekliliği için stratejik bir girdi
  9. Bakan Kurum: Yüzyılın Konut Projesi'nde geçerli başvuru sayısı 5 milyon 242 bin 766'dır
  10. Bakan Yumaklı: Bugünden itibaren 81 ilde denetimlerimiz 31 Aralık'a kadar devam edecek

© Copyright 2025

DHA