Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Temel Karamollaoğlu, Hamas lideri İsmail Heniyye'ye başsağlığı dileklerini iletti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail'in son saldırılarında çocuklarını ve torunlarını kaybeden Hamas lideri İsmail Haniyye'ye başsağlığı dileklerini iletti.

ABONE OL
ANKARA, (DHA) -

Yapmış olduğu telefon görüşmesinde taziyelerini sunan Karamollaoğlu, "Rabbim rahmetiyle muamele etsin, derecelerini ali etsin. Biz gerçekten büyük bir şok yaşadık. Bugünkü bu haberle son derece vahşi bir saldırıyla karşı karşıyayız. Bu siyonistlerin vahşetinin göstergesi olduğu kadar, bizi üzen bir başka durum ise, elimizden hiçbir şey gelmiyor oluşudur. Size yardım edemiyor olmanın büyük acısını yaşıyoruz. Size sonuna kadar dua ediyoruz; bütün kalbimizle, benliğimizle. Rabbim bir an önce bu savaşı durdursun. Bir an önce bu acılar son bulsun. Lütfen duadan başka yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen belirtin" ifadelerini kullandı.

Sonrasında İsmail Heniyye ise "Bu duruşunuzdan dolayı Allah razı olsun. Teşekkür ederim. Allah ecrinizi versin. Duygularınız için de taziyeniz için de teşekkür ederim. Rabbim bu vefat edenleri şehit olarak huzuruna kabul etsin, cennette buluştursun. Bu vefat edenleri, Kudüs'ün özgürlüğü yolunda vesile kılsın" dedi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Yardımcısı Karaloğlu: En büyük eksiğimiz afet bilincini tabana yaymak
  2. Özel, Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin yıl dönümünü kutladı
  3. Özel, KKTC Halkın Partisi Genel Başkanı Özersay ile görüştü
  4. Özgür Özel, AP Raportörü Amor ile bir araya geldi
  5. AP Raportörü Amor: Türkiye ile tekrar çalışmak için iyi bir zaman
  6. Emine Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Şara'nın eşi ile görüştü
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadın elinin değdiği yerde huzur ve düzen olur
  8. Emine Erdoğan: Gelecek nesillere adil bir dünya bırakmak boynumuzun borcu
  9. Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Baş ile görüştü
  10. Dışişleri: Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile Ruanda arasındaki anlaşmayı memnuniyetle karşılıyoruz

© Copyright 2025

DHA