Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Teoman Mutlu: Tüm siyasi partiler, milletin adalet beklentisini karşılayacak bir reformu hayata geçirmek zorunda

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, 1 Eylül’de sona eren adli tatil sonrasında açıklamalarda bulundu. Mutlu, "Tüm siyasi partiler, farklılıklarını bir kenara bırakarak milletin adalet beklentisini karşılayacak kapsamlı bir reformu el ele hayata geçirmek zorundadır” dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, “Devletin temeli adalettir. Ancak halkımız adalete güvenini kaybetti. Artık sadece vatandaşın değil, hâkimlerin, savcıların ve adliye çalışanlarının da sorunlarını dinlemek zorundayız. Çünkü belli ki onlar da en az vatandaş kadar dertli” diye konuştu.

Mutlu, “Nasıl ki hasta doktordan derman bekler, bugün de millet adliyeden adalet bekliyor. Ancak adliyelerin hâli ortada. Vatandaş da adliye mensupları da şikâyetçi. Tüm siyasi partiler, farklılıklarını bir kenara bırakarak milletin adalet beklentisini karşılayacak kapsamlı bir reformu el ele hayata geçirmek zorundadır” dedi.

Diğer Haberler

  1. Yeni Partili Emre: Üye sayımız 300 binin üzerine çıktı
  2. Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'in Suriye'ye yönelik saldırısına tepki
  3. Bakan Çiftçi: Organize suç çetelerine nefes aldırmayacağız
  4. Bakan Bayraktar: Attığımız her adım, küresel enerji denkleminde bir güce dönüşüyor
  5. Bakan Yardımcısı Demiralp: Türkiye, çevre ve iklim politikalarında takip edilen bir konuma erişti
  6. AK Parti'li Çelik: İsrail, Suriye halkının iç barışına saldırmaktadır
  7. Bakan Fidan, Katarlı ve Suriyeli mevkidaşlarıyla görüştü
  8. Bakan Bolat: Bizim belediyelerimiz yan gelip yatmaz
  9. Bakan Göktaş: Terörsüz Türkiye’yi şehit yakınlarımız ve gazilerimizle birlikte inşa ettik
  10. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üniversite eğitimine başlayacak gençlerimizi tebrik ediyorum

© Copyright 2026

DHA