Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'ndan orman yangınlarına ilişkin açıklama

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çeşme Ildırı bölgesindeki orman yangını sebebiyle Alaçatı-Zeytinler kavşakları arasının trafiğe kapatıldığını, trafiğin her iki yönde de D300 Devlet Yolu’ndan sağlandığını bildirdi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çeşme Ildırı bölgesindeki orman yangını sebebiyle Alaçatı-Zeytinler kavşakları arası trafiğe kapatılmış olup trafik her iki yönde de D300 Devlet Yolu’ndan sağlanmaktadır. İzmir, Aydın, Bilecik, Hatay ve Manisa illerimizde çıkan orman yangınlarında 11 ayrı lokasyonda Karayolları Genel Müdürlüğümüze bağlı; 71 personel, 53 makine ekip ve ekipmanla yangın söndürme faaliyetlerine destek verilmiştir. Devletimizin tüm birimleri olarak; ilgili Bakanlıklarımız ve bağlı kurumlarımız başta olmak üzere, valiliklerimiz, belediyelerimiz ve tüm kuruluşlarımızla yangınla her türlü mücadeleyi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Görele Belediye Başkanlığına geçici olarak Çakıcı görevlendirildi
  2. Bakan Bolat, Yunanistan Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Dimas ile görüştü
  3. Bakan Memişoğlu, Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz ile bir araya geldi
  4. Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Thani ile görüştü
  5. Özgür Özel Adalar'da konuştu
  6. Komisyon Başkanı Alkayış: Komisyonumuza 13 bin 323 başvuru yapıldı
  7. Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Bakanımızın ifadelerinin Irak’ın iç işlerine karışıldığı iddiasıyla çarpıtılmasını reddediyoruz
  8. İletişim Başkanı Duran: CHP grubunun sorumluluktan uzak yaklaşımını kınıyorum
  9. Bakan Bayraktar: TPAO, Libya petrol ve doğal gaz ihalesine verdiği teklifle hidrokarbon arama faaliyetleri yürütmeye hak kazandı
  10. Dilekçe Komisyonu toplanamadı

© Copyright 2026

DHA