Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan'dan seçim mevzuatı ve YSK kararlarına ilişkin açıklama

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan seçim mevzuatı ve YSK kararlarına ilişkin, "Küresel internet aktörleri başta olmak üzere tüm paydaşlar sorumlu bir şekilde hareket etmeli" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

 

Bakan Yardımcısı Sayan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yerel seçimlerde son 48 saatlik sürece girdik. Bu süreçte Yüksek Seçim Kurulu kararlarının gereğinin yerine getirilmesi büyük önem arz ediyor. Bu kapsamda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumumuz ile koordineli bir şekilde TikTok, YouTube, Meta ve X (Twitter) yetkilileriyle görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Bu süreçte sosyal medya şirketleri de seçim mevzuatı ve YSK kararlarına uyumlarının ivedi ve en etkin bir şekilde sağlanabilmesi için 7/24 çalıştıklarını bildirdi" ifadelerine yer verdi.

Sayan açıklamasında, seçimlerin şeffaf ve manipülasyondan uzak bir ortamda gerçekleşmesi için küresel internet aktörleri başta olmak üzere, tüm paydaşların sorumlu bir şekilde hareket etmesi gerektiğini belirtti. (DHA)

Diğer Haberler

  1. Bakan Fidan, BM'nin Kıbrıs Temsilcisi Holguin'i kabul etti
  2. Bakan Şimşek: Terörsüz Türkiye ile bölgede kişi başına düşen gelir, Türkiye ortalamasının iki katına çıkacak
  3. AK Parti, 'Terörsüz Türkiye' raporunu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundu
  4. Terörsüz Türkiye raporu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu
  5. Bakan Göktaş: Üniversitelerimizle ortak çalışmalar yürütmek istiyoruz
  6. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Güney Kore Ulusal Meclis Başkanı Won-shik ile görüştü
  7. 2026 yılı bütçesi, TBMM Genel Kurulu'nda
  8. Bakan Kurum: Türkiye artık afet sonrası konut üretiminde dünyada bir numaradır
  9. MHP'li Yıldız: CHP'nin raporunda süreçle ilgili yeni bir şey yok
  10. Bahçeli: DEM Parti'nin düzenleyeceği mitingin hiçbir mahzurlu yanı yoktur

© Copyright 2025

DHA