Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

ULUSKON Başkanı Atasoy, Senegal Büyükelçiliği’ni ziyaret etti

Uluslararası Yatırım ve İş Konfederasyonu (ULUSKON) Başkanı ve Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi Nezaket Emine Atasoy, Senegal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’ni ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye ile Senegal arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik hususlar ele alındı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA) -

Ziyaret kapsamında Senegal’in Türkiye Büyükelçisi Ekselansları Moustapha Sokhna Diop ile bir araya gelen ULUSKON Başkanı Atasoy, Türkiye ile Senegal arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesine yönelik konuları ele aldı. ULUSKON Başkanı ve Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi Nezaket Emine Atasoy, Türkiye ile dünya ülkeleri arasında yeni ticari ilişkiler kurulması adına görüşme ve temaslarına Senegal ile devam etti. Görüşmede, iki ülke arasındaki mevcut ticaret hacminin artırılması ve stratejik sektörlerde iş birliğinin derinleştirilmesi yönünde atılabilecek adımlar değerlendirildi. Özellikle ulaşım, tarım, teknoloji, enerji ve inşaat sektörlerinde potansiyel iş birlikleri ön plana çıkarken, ihracat ve ithalatın karşılıklı olarak güçlendirilmesinin önemi vurgulandı.

Başkan Atasoy, ticari hacmin genişlemesi adına ilgili Senegalli iş adamları ve yatırımcıları ULUSKON’a davet etti. Büyükelçi Diop da ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u önümüzdeki programlarla tekrardan Senegal’de ağırlamaktan onur duyacağını dile getirdi.

 

Diğer Haberler

  1. MHP'li Büyükataman: Dervişoğlu'nun MHP ve Ülkücü Hareket'in aziz hatıralarıyla ilgili tek kelime etmeye hakkı yoktur
  2. Destici: Genel af da umut hakkı da söz konusu değil
  3. Bakan Kacır: Yeşil dönüşüm odaklı 4 bin 291 projeye 31,5 milyar lira kaynak aktardık
  4. Bakan Tekin: Özgür Özel’in yaptığı açıklamanın tasvip edilecek hiçbir tarafı yok
  5. Bakan Tekin: Yaptığımız paylaşımın yaratacağı travmayı görmek durumundayız
  6. Bakan Göktaş: Dinamik nüfus yapısını koruyacak politikaları kalıcı hale getirdik
  7. Bakan Güler'den 'F-35' açıklaması
  8. Dervişoğlu: Siyaset müessesesi güvenilirliğini kaybetmiştir
  9. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
  10. Yargıtay Başkanı: Deprem davalarının adil ve sağlıklı tamamlanması acıyı bir nebze soğutacaktır

© Copyright 2026

DHA