Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ümit Özdağ: KKTC'deki seçimler meşru ve demokratik bir şekilde sonuçlanmıştır

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, KKTC'de Tufan Erhürman'ın kazandığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin, "Bu seçimler meşru ve demokratik bir şekilde sonuçlanmıştır" dedi.

ABONE OL
Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi ziyaret ve programlar için Manisa'ya geldi. Özdağ, ilk olarak Şehzadeler ilçesindeki bir otelde basın toplantısı düzenledi. KKTC'de Tufan Erhürman'ın kazandığı Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Özdağ, “Bugün Türkiye'nin gündeminin birinci maddesi hiç şüphesiz KKTC'de gerçekleşen seçimlerin sonuçlarıdır. Hem KKTC halkına hem Türk halkına hayırlı olsun. Demokratik bir seçim oldu. Taraflar görüşlerini anlattılar. Ne yazık ki seçimlere katılım oranı olağanüstü düşük. Bu, üzerinde düşünülmesi gereken hem KKTC'li politikacıların hem Türkiye'nin üzerinde düşünmesi gereken bir husus. Küçücük bir adada, adeta evinizin önüne konulan sandıklara gidip oy atmıyorsanız, bu demokrasi açısından olumsuz bir siyasal davranış şeklidir. Fakat seçimlerin sonuçlarını tartışmaya gerek yoktur. Bu seçimler meşru ve demokratik bir şekilde sonuçlanmıştır" dedi.

Özdağ, bu seçimlerle ilgili adaya giderek KKTC'de bir heyetle birlikte çalışma yapan tek siyasi parti liderinin kendisi olduğunu da söyledi.

Diğer Haberler

  1. Dışişlerinden, İsrail hükümeti tarafından 1915 olaylarına ilişkin alınan karara tepki
  2. Hakan Fidan ve Ömer Çelik Bolu’da göl kenarında vatandaşlarla buluştu
  3. MHP'li Işıkver: Bölücü de terörist de sizsiniz
  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti sadece 86 milyonun değil aynı zamanda ümmetin de umududur
  5. TBMM'de uzman er ve erbaşlara ilişkin düzenlemeleri de içeren teklif görüşülecek
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yazar Yusuf Tavaslı için taziye mesajı
  7. Bakan Uraloğlu: Türksat 5A, Dünya'nın çevresinde 1826 tur attı
  8. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Kuvvetleri'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı
  9. Bakan Kurum: Sakarya'ya desteklerimiz sürecek
  10. CHP Sözcüsü Sarı'dan, Özgür Özel'in yerine Öztrak'ın grup başkanı atandığı iddialarına ilişkin açıklama

© Copyright 2026

DHA