Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ümit Özdağ: Yığınakta yapılan hata ancak bu kadar düzeldi 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı'yla 24 Mayıs'ta protokol imzalandığını belirterek, "Zafer Partisi'ne kalan 3.5 gündü. Bu 3.5 gün içinde yığınakta yapılan hata ancak bu kadar düzeldi. Zafer Partisi üzerine düşeni yapmıştır. Ancak stratejide yapılan hata taktik başarılar ile düzeltilmiyor" dedi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Özdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "CHP'den ilk telefon 18 Mayıs'ta geldi. İlk ziyaret 19 Mayıs'ta. 2'nci ziyaret 22 Mayıs'ta yapıldı. 24 Mayıs'ta protokol imzalandı. Zafer Partisi'ne kalan 3.5 gündü. Bu 3.5 gün içinde yığınakta yapılan hata ancak bu kadar düzeldi. Zafer Partisi üzerine düşeni yapmıştır. Ancak stratejide yapılan hata taktik başarılar ile düzeltilmiyor. Zafer Partisi Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği mücadelesinden taviz vermeden devam edecektir" ifadelerini kullandı.

'YURTTAŞLARIMIZI ZAFER PARTİSİ'NE DAVET EDİYORUM'

Artık ne küresel güçlerin ne de Türk siyaseti unsurlarının yok sayamayacağı bir Zafer Partisi gerçeği olduğunu vurgulayan Özdağ, "21 senedir bir mağlubiyetten diğer mağlubiyete sürüklenen bütün yurttaşlarımızı Türk milletinin zaferi için Zafer Partisi'ne davet ediyorum. Türkiye için önümüzdeki süreç çok zor olacaktır. Erdoğan kazanmıştır ancak bu bir Pirus zaferidir. Kazanırken mağlup olmuştur. Özetle ümitsizliğe yer yok. Sevgili Zafer Partisi teşkilat mensubu mücadele arkadaşlarım yokluklar içinde verdiğimiz bu mücadele sonunda Türk milletinin zaferi ile taçlandıracağız" dedi.

Diğer Haberler

  1. Hakan Fidan ve Ömer Çelik Bolu’da göl kenarında vatandaşlarla buluştu
  2. MHP'li Işıkver: Bölücü de terörist de sizsiniz
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti sadece 86 milyonun değil aynı zamanda ümmetin de umududur
  4. TBMM'de uzman er ve erbaşlara ilişkin düzenlemeleri de içeren teklif görüşülecek
  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yazar Yusuf Tavaslı için taziye mesajı
  6. Bakan Uraloğlu: Türksat 5A, Dünya'nın çevresinde 1826 tur attı
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Kuvvetleri'nin kuruluş yıl dönümünü kutladı
  8. Bakan Kurum: Sakarya'ya desteklerimiz sürecek
  9. CHP Sözcüsü Sarı'dan, Özgür Özel'in yerine Öztrak'ın grup başkanı atandığı iddialarına ilişkin açıklama
  10. Bakan Uraloğlu: 'TIR Dorsesi Taşıma Vagonu Projesi'nde prototip vagon üretimi tamamlandı

© Copyright 2026

DHA